saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Jobb Säljare Östermalm

Söker du jobb som Säljare, Account Manager eller Sales Executive inom B2B- försäljning så kan Netjobs vara din nästa arbetsplats. Netjobs har kontor på Narvavägen 12 i Stockholm ett stenkast från Karlaplans tunnelbana mitt på Östermalm med närhet till Djurgården.

Vi söker kontinuerligt efter nya säljare som vill fortsätta att utvecklas tillsammans med oss. För att passa in hos oss är det viktigt att du har en stor portion eget driv och en stark vilja att hela tiden utvecklas och bli bättre.

Vi kan erbjuda en attraktiv lönemodell med grundlön och provision, samt en gedigen säljutbildning inom B2B-försäljning. Vi har även säljtävlingar med attraktiva priser, sociala aktiviteter och vidareutbildning. Vi erbjuder våra kunder marknadsledande produkter och driver Sveriges största nätverk av specialiserade jobb- och karriärsajter.

Vi på Netjobs kan erbjuda en rad olika roller inom försäljning beroende på din tidigare erfarenhet, här kommer exempel på roller som du kan söka hos oss:

- Säljare
- Account Manager
- Junior Account Manger
- Utesäljare
- Innesäljare
- B2B- säljare
- Kundansvarig säljare
- Affärsutvecklare

För att söka lediga jobb hos oss här på Östermalm i Stockholm besök vår hemsida www.netjobsgroup.com, där publicerar vi alla våra lediga tjänster just nu. Du kan också direkt kontakta vår rekryteringsansvarig på 0707-10 52 09, alternativt jonas.holma@netjobs.se

Vi rekryterar löpande nya talanger så tveka inte på att höra av dig redan idag.