saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

VEM AB

Erfarenhet, nyfikenhet och ett genuint engagemang

Sedan starten 2002 har VEM varit ett utvecklingsorienterat konsultföretag som erbjuder tjänster inom rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar. I över 20 års tid har vi varit en partner som vägleder våra uppdragsgivare i den förändring som en rekryteringsprocess innebär.

Det viktigaste uppdraget för oss är, och kommer alltid att vara, att hitta rätt person för er verksamhet att kunna möta dagens och framtidens utmaningar. Och för oss är inte det någon quick fix. Vi tar oss an detta uppdrag med långsiktighet, professionalism och kvalitet som ledord. Med vår långa erfarenhet av chefsrekrytering kan vi med stolthet säga att vi framgångsrikt har utvecklat ett arbetssätt där ni som kund kan vara trygga i den kvalitetssäkring våra konsulter genomför och tar ansvar för. Vilket leder till att de kandidater som ni står inför att välja är rätt utifrån era nuvarande och framtida behov.

Vi finns med kontor i Jönköping, Värnamo och Växjö och våra uppdragsgivare verkar inom ett brett spektrum av branscher och är allt ifrån det mindre lokala företaget, till den multinationella koncernen.

Utmaningar idag och imorgon

Vad finns det för utmaningar i tjänsten och i företaget
idag och hur ser ni som kund på er utveckling de kommande åren? Kommer bolaget och
tjänsten att ha samma utmaningar framåt? Kan det vara så att vi behöver leta efter en
annan profil för tjänsten för att möta morgondagens utmaningar? För oss är detta kunskap som är helt nödvändig att känna till om rekryteringen ska bli optimal. En felrekrytering kan bli extremt kostsamt för ert företag och ni kommer inte att hitta den chef ni söker om ni inte vet vad ni letar efter!

Vi är ihärdiga – ger oss inte innan vi träffar rätt.

Bransch

Rekrytering

Anställda

20

Huvudkontor

Jönköping

Adress

Gjuterigatan 20, 553 18

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från VEM AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor