saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Telin Rekrytering & Konsult

 

Om oss


Vi kommer från början från den konventionella rekryterings- och konsultbranschen, som tyvärr ofta är mekanisk och kall. Den har större fokus på kortsiktig vinst än långsiktigt bra
lösningar för människorna i den. Vi bröt oss ut för att skapa ett mänskligare, mer empatiskt sätt att jobba med rekrytering. Ett där vi tar människorna och matchningen på största allvar. 

Telin grundades 2011 och ägs idag till 100 % av Linda Petersson. Bolaget har funnits i regionen sedan start och är regionens ledande leverantör på chefs- och specialistrekryteringar och konsulttjänster, som står för vår core business. Vi hjälper också ofta till att stötta våra kunder i deras organisationsutveckling och HR-arbete.
Redan från start har bolaget haft en kraftig tillväxt och stadig utvecklingsresa. Vi som jobbar på Telin har tillsammans flerårig samlad erfarenhet från operativa och strategiska positioner, i roller som både specialister och ledare.

Vi har ett personligt engagemang, kunskap, lång erfarenhet och ett stort kontaktnät – detta, tillsammans med vårt starka varumärke, är sammantaget vår styrka. 

Vi stöttar dig hela vägen i ditt nästa karriärsteg!

Oavsett om du får ett nej eller ett ja när du söker jobb via oss, är vår mission att skapa en personlig och den mest positiva känslan för dig som kandidat. Vi har respekt och förståelse för att söka jobb tar både tid och energi. Det kräver också en del mod, eftersom man hamnar i en ganska utsatt situation man kanske sällan befinner sig i. Man vill göra sitt bästa ifrån sig, samtidigt som man ofta är lite nervös när andra ska skatta ens färdigheter, vi förstår dig. Vi vill skapa de bästa förutsättningarna för att du ska känna dig så bekväm och avslappnad det bara går, och för att du ska lämna vårt möte med ett leende på läpparna.


Är du intresserad av nytt jobb men hittar inget som passar dig bland våra jobbannonser? Det gör inget, det finns fler vägar till drömjobbet!

Varmt välkommen med din ansökan!

Bransch

Arbetsförmedling & Rekrytering

Anställda

-

Huvudkontor

Kalmar

Sociala medier

Missa inga jobb från Telin Rekrytering & Konsult

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor