saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

IKEA

Vi tror att varje individ har något värdefullt att erbjuda. Vi är en heterogen grupp med jordnära, raka människor som brinner för heminredning. Vi kommer från alla delar av världen med en vision om att inspirera andra och hjälpa människor att leva mer hållbart och hälsosamt.

Vårt arbete bygger på laganda och entusiasm. Vi jobbar hårt, men har kul under tiden. Tillsammans bygger vi en inkluderande arbetsmiljö som präglas av mångfald, öppenhet och ärlighet, och vi söker alltid efter fler personer som delar vår positiva inställning och våra värderingar.

Vi vägleds av vår IKEA vision om att skapa en bättre vardag för de många människorna. För våra kunder, våra leverantörer och våra medarbetare.

Det har sina fördelar att jobba hos oss.

Vi har en stark tro på våra medarbetare. Alla våra medarbetare bär med sig sina unika idéer och förmågor till jobbet varje dag. Vi vill se till att alla våra medarbetare känner sig välkomnade och uppskattade. För när våra medarbetare växer, växer också IKEA.

Oavsett var du befinner dig i världen har du tillgång till olika förmåner. Här är några av dem:

Tack! lojalitetsprogram för medarbetare

Ingenting vi gör skulle vara möjligt utan våra 149 000 engagerade och talangfulla medarbetare. Därför har vi skapat Tack!

Tack! ger alla våra medarbetare ett extra bidrag till pensionsfonderna. Alla heltidsanställda medarbetare får samma belopp – oavsett enhet, befattning eller lön.

One IKEA – bonusprogram

Bonusprogrammet One IKEA är ett bonussystem för alla medarbetare inom IKEA koncernen som bygger på prestationer utifrån våra värderingar om enkelhet och gemenskap, där alla inom samma enhet jobbar mot samma mål. Gemensamma mål hjälper oss att jobba tillsammans som ett IKEA.

Bransch

Tillverkning

Anställda

149 000

Huvudkontor

Delft, Nederländerna

Adress

Ikeagatan 6, 343 36

Webbplats

language

Missa inga jobb från IKEA

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor