saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Gävle Hamn AB

Vi är 31 st engagerade medarbetare med höga ambitioner och bred kompetens med många olika befattningar. Gävle Hamn AB har en bra företagskultur och vi bryr oss om varandra. Vi jobbar kontinuerligt med våra värdeord; glädje, respekt, samarbete och ansvar.

Området Gävle hamn och den avgörande rollen i regionen

Gävle hamn har en avgörande roll som en av Sveriges största hamnar, både ur ett ekonomiskt perspektiv och som stor arbetsgivare. Cirka 500 personer går till sitt arbete i Gävle hamn varje dag, såsom kranförare, terminal- och lagerarbetare och tjänstemän. Alla är en del i att hantera import och export som når dig och mig via varor eller ekonomi. Därutöver genereras nästan 8 000 arbetstillfällen– alltifrån chaufförer, tågförare och besättningsmedlemmar som passerar hamnen varje dag, till hantverkare och konsulter. Tittar vi på hur Gävle hamn påverkar staden, regionen och landet i stort, så är siffrorna ännu större. Tänk vad viktig Gävle hamn är för oss! Kanske just du har ett arbete direkt eller indirekt genererat av Gävle hamn? Eller kanske kommer du jobba med eller i relation till Gävle hamn i framtiden?

Gävle hamn - en fullservicehamn

Gävle hamn har ett unikt läge på gränsen mellan två regioner, Norrlands råvaruindustri och Mälardalens importregion. Inom en 25-milsradie från hamnen produceras årligen knappt 20 miljoner ton stål och förädlade trävaror. Gävle hamn är en central knutpunkt för exporten. Hamnen är strategiskt placerad i anslutning till stambanor i alla väderstreck, två europavägar, samt med 60 min till Arlanda och dubbelspår till Stockholm, 90 min.

Gävle hamn är en fullservicehamn med hantering av en rad olika varuslag, främst skogs-, stål-, energi- och petroleumprodukter, containers samt projektlaster till och från svenska industrier. Bland hamnens kunder och aktörer återfinns större industri- och handelsföretag, rederier, transportföretag och speditörer.

Själva godshanteringen, det vill säga lastning och lossning av fartygen sköts av en specialiserad terminaloperatör. Inom hamnområdet finns också ett antal andra operatörer som hanterar gods i olika omfattning som tex lagring, stuffning och strippning av containers. Information om och kontaktuppgifter till vår terminaloperatör och andra operatörer hittar du under kontakt och besök. 

Bransch

Fullservicehamn

Anställda

30

Huvudkontor

Gävle

Adress

Depåvägen 20, 806 47

Webbplats

language

Missa inga jobb från Gävle Hamn AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor