saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Flood Herslow Holme Advokatbyrå AB

En modern advokatbyrå inom affärsjuridik

Vi erbjuder juridiska tjänster inom merparten av de affärsjuridiska kompetensområdena. Våra klientrelationer bygger på långsiktighet och våra klienter är i första hand ägare till verksamheter som representerar stora värden. Vi strävar alltid efter att efter att få ett helhetsgrepp och att hitta den bästa lösningen, anpassad efter klientens specifika behov.

Organisation och medarbetare
Flood Herslow Holme har 30 medarbetare varav 24 jurister. Våra kontor i Stockholm och Malmö erbjuder, bortsett från obeståndsområdet som enbart finns i Stockholm, service inom samtliga av byråns specialområden. Byråns medarbetare samarbetar dagligen över kontorsgränserna. Vi kan därigenom hantera större uppdrag trots att vi är förhållandevis små jämfört med de större affärsjuridiska byråerna. För att garantera våra klienter bästa möjliga rådgivning, betraktas varje uppdrag som hela byråns uppdrag.

Flood Herslow Holme bildades genom en sammanslagning av Stockholmsbyrån Flood och Malmöbyrån Herslow & Holme. Tillsammans har byråerna erfarenhet av att bedriva affärsjuridisk verksamhet i Sverige sedan i slutet av 1960-talet. Byråns namnpartners finns fortfarande kvar i verksamheten som delägare och seniora rådgivare.

Bransch

Juridik

Anställda

30

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Jakobsbergsgatan 7, 111 44

Webbplats

language

Missa inga jobb från Flood Herslow Holme Advokatbyrå AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor