saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Cervera AB

Produkter för ett långt och händelserikt liv

Cervera är Sveriges ledande aktör inom kvalitetsprodukter till köket, hemmet och presentbordet med försäljning online och ett 70-tal butiker runt om i Sverige. Vi på Cervera vill göra matlagningen, och umgänget i hemmet, enkel och lustfylld med hjälp av ett modernt utbud som håller för ett långt och händelserikt liv. Vår ambition är att inspirera, utmana, förenkla, vässa och förbättra.

Till Cerveras sortiment.

Cervera sen 1987

I Sverige finns ett 70-tal fysiska Cerverabutiker runt om i landet samt onlinebutik, och vi har gjort oss ett namn för vår kunskap och service ända sedan vi grundades 1987. Sen våren 2018 finns vi även som onlinebutik i Norge och sedan våren 2022 som onlinebutik i Finland. Hos oss på Cervera hittar du kvalitetsprodukter inom tre olika kategorier: matlagning, dukning och inredning. Inom dessa kategorier säljer vi produkter från välkända varumärken som i många år har stått för kvalitet och design, men även ett noggrant utvalt sortiment av trendiga nyheter.

Vi har även två egna varumärken: Anders Petter och Table Top Stories. Matlagningsprodukterna från Anders Petter är framtagna för att passa vardagens behov och erbjuder högkvalitativa verktyg till ett bra pris. Serierna från Table Top Stories följer inrednings- och dukningstrenderna och lockar till att förgylla hemmet.

Spana in Cerveras kampanjer.

Bransch

Ej angivet

Anställda

Ej angivet

Huvudkontor

Ej angivet

Missa inga jobb från Cervera AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor