saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

BYGGmax

Vad säger våra medarbetare?

Johan Quist

Kommersiell chef

Malin Thorildsson

Platschef, Arlandastad

Med nyfikenhet och viljan att utvecklas kommer du långt inom Byggmax. Fråga bara Johan Quist. På fem år har han gått från att jobba som avropare till att bli kommersiell chef.

– Det bästa med att jobba på Byggmax är att det hela tiden händer nya saker. Allt från nya satsningar till nyförvärv i koncernen

Efter några år i leksaksbranschen och en inköpsutbildning i Stockholm hamnade Johan på Byggmax huvudkontor. Han har hunnit jobba på nästan varenda avdelning inom bolaget och har därmed stenkoll på det mesta.

– Jag har alltid varit väldigt nyfiken och velat testa på nya uppgifter, och då är Byggmax ett bra företag som släpper fram människor och låter dem testa nya roller.

I rollen som kommersiell chef är ingen dag den andra lik.

– Det är väldigt varierande och det är en av de saker jag gillar bäst med jobbet. Ena dagen analyserar jag butiksförsäljning och träffar leverantörer, andra dagar har jag möten med andra avdelningar eller planerar nästa aktivitet i butik.

Byggmax värderingar är ständigt närvarande, både i butiksarbete och på servicekontoret.

– Att vi är ett värderingsstyrt bolag skapar en trygghet. Det gör det även enklare i beslutsfattandet, har jag tagit ett beslut där jag bottnat i våra värderingar så har jag nästan alltid tagit rätt beslut. Byggmax har en stark kultur, och både bolaget och medarbetarna är unga, det skapar en härlig och dynamisk arbetslats.

Malin Thorildsson trivdes egentligen jättebra på sitt förra jobb. Men när hon hörde att Byggmax sökte platschef till butiken som skulle öppna i Arlandastad sökte hon ändå tjänsten.

– Jag kunde inte låta bli att söka, och det är jag är väldigt glad för idag.

Som platschef på Byggmax är ingen dag den andra lik. Dagarna går fort och uppgifterna är varierande.

– Ena stunden sitter jag i trucken och lossar en lastbil, nästa stund hjälper jag kunder eller sitter på kontoret och sköter det administrativa.

Byggmax har en värdegrund som genomsyrar arbetet på hela bolaget. Värderingarna ansvar, positiv attityd, roligt, respekt, engagemang och 100 % sitter i företagets ryggmärg.

– Eftersom personalen har varit med och tagit fram Byggmax värdegrund vet alla vad som gäller. Det skapar en trivsam och trygg arbetsplats där alla står för samma sak. Det allra bästa med att jobba på Byggmax är att man känner sig betydelsefull som individ trots att det är ett så stort företag. Vi är som en stor familj, ett lag, som alla strävar mot samma tydliga mål: att bli världens bästa bygghandel. Att vi dessutom har kul på vägen dit gör det hela ännu bättre, säger Malin.

Skulle det uppstå en situation där Malin är osäker på hur hon ska agera tvekar hon inte att kontakta sin regionschef, eller någon av de platschefer som jobbat en längre tid inom bolaget.

– Det känns tryggt att ha ett så nära samarbete. Dessutom är det fantastiskt spännande att vara med och kunna påverka hur företaget utvecklas.