saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Skapa metaller för framtiden med oss

Geologer, gruvingenjörer, elektriker, mekaniker, kemister och projektledare är bara några exempel på de närmare 400 yrkesroller som finns representerade hos Boliden. Oavsett roll och verksamhet genomsyrar våra gemensamma värderingar om hållbar metallproduktion allt vi gör. För närvarande jobbar cirka 5 700 personer hos oss. Vi är ett företag i ständig utveckling och söker ofta nya medarbetare. Är du en av dem?

NBW – så arbetar vi

Vi arbetar utifrån vår verksamhetsfilosofi - New Boliden Way (NBW). Grundtanken är enkel. Tillsammans fokuserar vi på ständiga förbättringar och stabila processer för att behålla vår konkurrenskraft. Vår utgångspunkt är gemensamma värderingar och arbetssätt. NBW visar vad vi bör förvänta oss av varandra som medarbetare och ledare.

Så är det att jobba på Boliden

Vet du vad en bergarbetare, geolog eller miljöingenjör på Boliden gör? Här får du möta några av våra medarbetare som berättar om hur det är att jobba hos oss.

GRUVOR

Gruvingenjörer, Bergarbetare, Mekaniker, Maskinoperatörer, Servicetekniker, Elektriker, Underhållsingenjörer, Miljösamordnare, Automationsingenjörer

Boliden är som en godisaffär för en kreativ ingenjör - det finns en massa intressanta arbetsuppgifter att välja mellan och är man kreativ så får man oftast möjlighet att jobba med dem. "

Anton Lundkvist, Miljöingenjör, Bolidenområdet
 

FÖRSÄLJNING & MARKNAD

Inköpare, Säljchefer, Kommunikatörer, Administratörer, Koordinatorer

Jag har varit anställd i Boliden i över nio år och har haft fyra olika tjänster under denna tid. Jag tillhör en generation som är känd för att gärna välkomna nya utmaningar och jag uppskattar Boliden just för att det ges möjligheter till detta. "

Hanna Schweitz, Manager Secondary Raw Materials


AFFÄRSSTÖD

Ekonomer, Controllers, Projektledare, HR-utvecklare, Jurister, Administratörer, IT-tekniker, Nätverkstekniker

Med Boliden Kokkola får jag möjlighet att arbeta lokalt men samtidigt i en global affärsmiljö. "

Petra Maunula, HR-utvecklare


PROSPEKTERING

Geofysiker, Geodata Tekniker, Fälttekniker, Geologer, Projektledare, Mättekniker

Att arbeta inom en expanderande verksamhet som Boliden är både utmanande och intressant. Som gruvgeolog har jag ett nära samarbete med produktionen och våra geologiska tolkningar används som ett verktyg för den fortsatta brytplaneringen. "

Lena Lilja, Gruvgeolog
 

SMÄLTVERK

Utvecklingsingenjörer, Processoperatörer, Elektriker, Projektledare, Chaufförer, Kemister, Laboratorieassistenter, Navigatörer, Processutvecklare

Det bästa med att jobba här är all den kunskap som finns samlad totalt inom Boliden och hos våra entreprenörer, och att få utvecklas genom att få förtroendet att hålla i stora utmaningar. Bäst är när vi har en problemlösande och positiv stämning i projektgruppen och mötet med alla olika människor både internt och externt. "

Therese Hedström, Projektledare Rönnskär

 

 

 

Bransch

Metallproduktion

Anställda

7500

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Klarabergsviadukten 90, 101 20

Webbplats

language

Missa inga jobb från Boliden

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor