saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vad säger våra medarbetare?

Willy Ahlgren

Konsult på Atrivo

Natalie Ermeryd

Konsult på Atrivo

Andreas Engström

Konsult på Atrivo

Willy är en flexibel person som tycker om att arbeta i en dynamisk miljö. Han trivs med att ha olika projekt igång samtidigt och har lätt för att göra nödvändiga prioriteringar.

Willy har bred kompetens inom Linux/Unix men även inom Windowsbaserade system och har arbetat i tekniska miljöer som har varit väldigt varierande med allt från Sun Solaris, AIX till RedHat och Oracle till Mysql och Windowsservrar.

 

 

Natalie är en öppen och glad tjej som har lätt för att få kontakt med andra och är van att arbeta med telefonen som arbetsredskap. Hon är engagerad och stresstålig.

Natalie har sedan gymnasiet där hon läste Elprogrammet med Datorinriktning haft ett stort tekniskt intresse. I arbetsgruppen blir Natalie en tillgång då hon är trevlig och utåtriktad med förmåga att lyssna på andra. Natalie är supportspecialist och arbetar på en stor bank centralt i Stockholm i deras Service Desk.

 

 

Andreas är en noggrann och lugn person med gedigen erfarenhet av serverdrift, installationer och konfigurering. Han är mycket intresserad av ny teknik och ser till att hålla sig uppdaterad när något nytt spännande händer inom IT.

Andreas är en erfaren drifttekniker inom Microsoft och har arbetat mycket med Windows Server, Exchange, Microsoft SQL Server. Andreas är skarp när det kommer till Citrix och har även haft ansvar för en större Citrixmiljö. Andreas arbetar idag med ett flertal kunder som har Windowsbaserad miljö men har sedan tidigare erfarenhet av Linuxsystem.