saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Yabie Enterprise söker driven Säljare

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-18

Ansök nu

Yabie Enterprise söker driven Säljare

Yabie Enterprise söker driven Säljare

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Motiveras du av att skapa relationer och vill utveckla din karriär inom försäljning? Trivs du med ett högt tempo i en fartfylld vardag? Då kan du vara precis den vi söker för tjänsten som Säljare till Yabie Enterprise!

TJÄNSTEBESKRIVNING
Hos Yabie Enterprise erbjuds du möjligheten att ta nästa steg i din karriär som Säljare tillsammans med ett målinriktat och framgångsrikt team. Här kommer du till en organisation där du ges utrymme att arbeta med hela försäljningsprocessen, samtidigt som du har en bidragande position till företagets framgångsresa.

Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att bredda Yabie Enterprise’s kundstock. Du axlar ett stort ansvar för att prospektera, ta kontakt med potentiella kunder och driva affärer. Tjänsten innefattar uppsökande försäljning där du självständigt arbetar med hela säljprocessen från första kontakt till förhandling och avtalsskrivning. I rollen har du eget ansvar för att bygga upp din kundportfölj och etablera långsiktiga relationer. Du kommer att arbeta mot en budget samt ha totalansvar för dina kunder som är en central del i företagets fortsatta utveckling. Din anställning inleds med en introduktion för att du ska få de bästa förutsättningarna till att bli en viktig del hos oss på Yabie Enterprise!

Företagets kunder finns över hela Sverige vilket innebär att ditt affärsområde sträcker sig från norr till söder. Resdagar som ibland kräver övernattning på annan ort förekommer därför. Detta ger dig möjligheten till framgångsrika affärer på en stor marknad.

Personprofil
Vi söker dig som älskar att göra mål! Det som kommer vara avgörande om du är rätt person är din vilja, inställning och inre driv. Vi söker dig som vet att du kommer lyckas som Säljare, oavsett om du vill påbörja din karriär inom försäljning eller har flera års erfarenhet. Du är initiativtagande, disciplinerad och har för avsikt att prestera utöver det vanliga.

Vi söker dig som vill arbeta i nära kundrelationer och strävar efter kicken av framgångsrik försäljning. Du har en förmåga att förstå kundernas behov och hur du kan hjälpa dem till en optimal lösning. Du kommer att göra stora affärer vilket lägger extra vikt vid att du trivs i en ansvarsfull roll, där en av dina styrkor är att du är en genuin person som inger förtroende.

För att lyckas i rollen som Säljare krävs vidare:

• Du har med fördel erfarenhet från försäljning, gärna i en närliggande bransch
• Du är van och trivs i en självständig roll där du arbetar efter tydligt uppsatta mål
• Du har ett tekniskt intresse och förståelse
• Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
• B-körkort

Övrigt
Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Plats: Karlstad

Företagspresentation
Yabie Enterprise är ett fintechbolag. Vi tror på en sömlös och integrerad handel, där delarna i det digitala ekosystemet kommunicerar med varandra, i realtid. Vår mission är att ge entreprenörer inom retail obegränsade möjligheter att snabbt anpassa sig efter ett kommersiellt samhälle som ständigt förändras. Vi ger dem möjligheten att ge sina kunder den bästa köpupplevelsen. Var som helst, när som helst.

I nära samarbete med ledande leverantörer av hårdvara erbjuder vi medelstora butiker och retailkedjor ett komplett butiksdatasystem.

Företaget startades 1999, då under namnet Cash IT. Efter ett förvärv under våren 2022 heter bolaget Yabie Enterprise.

Om PerformIQ
PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Alfred Domberg på 073-353 75 07. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Yabie Enterprise söker driven Säljare

PerformIQ