saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Praktikanter till Earth Hour-kampanj

Ort
Utgår

2023-10-01

Ansök nu

Praktikanter till Earth Hour-kampanj

Vi söker praktikanter som under vårterminen framför allt kommer vara med och möjliggöra vår globala kampanj Earth Hour. Vill du lära dig mer om att jobba strategiskt och taktiskt med kommunikation, projektplanering och genomförande inom hållbarhetsfrågor? Då ska du söka dig till oss!

Vi letar efter dig som är nyfiken och tycker om att hugga i. Under praktikperioden får du testa på såväl kampanjplanering som att skriva för press, sociala medier och nyhetsbrev, samt eventuellt delta i rörlig produktion. Vi ser gärna att du är intresserad av kampanjplanering- och genomförande, samt konceptutveckling.

Du får möjlighet att utveckla en fantastisk uppsättning erfarenheter som kommunikatör inom kampanjarbete och praktisera tillsammans med ett härligt, glatt och professionellt team.

Önskvärda kvalifikationer

  • Är en duktig kommunikatör och mycket bra på att skriva

  • Är noggrann och initiativrik

  • Är kreativ och lösningsorienterad

  • Tycker om att ta nya kontakter

  • Är intresserad av kommunikation via digitala communities

  • Har ett brinnande intresse för hållbarhetsfrågor och miljö

  • Studerar på relevant högskole- eller universitetsutbildning, gärna med inriktning kommunikation

Tidsperiod

Praktiken är heltid från januari till och med april 2024, exakta veckor är flexibelt. Vi ser gärna att du har möjlighet att stanna längre, men inte kortare än 3 månader.

Praktikplats

Världsnaturfonden WWFs kontor ligger i vackert belägna Ulriksdals Slott med vattnet alldeles utanför fönstren. Praktiken kan ske på distans upp till 50 procent av tiden. Du kommer att ingå i ett team med kompetenta medarbetare i en stimulerande, internationell miljö.

Som praktikant hos WWF vill vi ge dig möjlighet att lära och testa på så mycket som möjligt inom ditt område. Du har en handledare som stöttar dig och hjälper dig att utvecklas under praktikens gång. Du får också möjlighet att lära dig mer om och inspireras av andra delar av WWFs arbete samt ta del av ett socialt och utvecklande sammanhang tillsammans med andra praktikanter och medarbetare.

För att söka praktik hos WWF behöver du läsa en praktikkurs/ha LiA via ett lärosäte så som universitet, högskola eller yrkeshögskola alternativt som arbetspraktik via Arbetsförmedlingen. Vi erbjuder ingen lön eller ersättning.

Arbetet utgår från vår värdegrund som ger en tydlig riktlinje för vårt förhållningssätt till arbetet och samarbetet såväl internt som externt. Vår värdegrund består av ledorden: Mod, Integritet, Respekt och Samarbete.

Ansökan

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervju innan ansökningsprocessen har gått ut. Vi ber dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 1 oktober 2023. Skrivprov kan förekomma i slutskedet av rekryteringsprocessen.

Världsnaturfonden WWF arbetar aktivt för att alla ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Kontakt

Cecilia Stenström, senior projektledare, cecilia.stenstrom@wwf.se

Dela detta jobb

logo
Praktikanter till Earth Hour-kampanj

Världsnaturfonden WWF