saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Vill du vara med och utveckla Jureks digitala försäljning?

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Vill du vara med och utveckla Jureks digitala försäljning?

Tror du också att framtidens affärer skapas genom social selling och välutvecklade CRM-system, snarare än genom kalla samtal? Är du dessutom en nyfiken, driven och engagerad person? Då är det Dig vi vill ha med på resan mot att optimera och utveckla Jureks digitala försäljning!

Hur ser en arbetsdag ut?

Tänk dig att du kliver in genom dörrarna till vårt nyrenoverade, toppmoderna kontor på Biblioteksgatan 11 i centrala Stockholm. Med en rykande kopp kaffe i handen sätter du upp ambitiösa mål för din arbetsdag, och på agendan har du aktiviteter som att exempelvis;

  • Fånga upp nya kontakter och behov hos nya och befintliga kunder genom att vara närvarande och nätverka personligt på sociala plattformar som exempelvis LinkedIn.
  • Följa upp marknadsutskick till potentiella kunder.
  • Kontakta kunder via mejl, telefon och LinkedIn för att etablera en första kontakt med målet att generera leads samt boka in såväl fysiska som digitala möten.
  • Komma med nya idéer och input kring Jureks digitala försäljning.

Vad kan du förvänta dig?

I rollen som Sales Development Representative på Jurek ansvarar du alltså för att bearbeta kunder så smart och effektivt som möjligt. Med hög aktivitetsnivå använder du sociala medier och digitala system för att fånga upp potentiella leads. Du är mån om att hela tiden underhålla och utöka ditt sociala kontaktnät genom att skriva, mejla, ringa och like:a inlägg på LinkedIn och övriga SoMe. Du har hög grad av servicekänsla och kommer att generera leads samt boka in digitala och fysiska möten till Jureks olika specialistområden.

Vem är det vi söker?

Vi söker dig som har ett genuint intresse för digital försäljning och vill utvecklas inom detta. Kanske arbetar du idag med CRM-system, och är sugen på att få användning av dina kunskaper i en helt ny roll? Erfarenhet av digitala system samt försäljning och marknadsföring är meriterande, men vi lägger stor vikt vid rätt personlighet. Vi tror att du som söker är orädd, nyfiken och engagerad. Du håller högt tempo och är van vid att ha många sociala kontaktytor under en arbetsdag. Vi på Jurek tror att långsiktiga relationer och ett kundvårdande förhållningssätt är nyckeln till lyckade affärer, och du delar givetvis den inställningen.

Vad kan vi erbjuda dig?

Nu har du chansen att utveckla en helt ny roll tillsammans med oss! Som Sales Development Representative är du delaktig i att utveckla vår digitala försäljning, och vi ser fram emot att ta vara på din kompetens inom området. Du välkomnas till en företagskultur som präglas av driv, engagemang, kundfokus och inte minst arbetsglädje. Vi värnar om våra medarbetare och är noga med att lyfta varandra- hos oss är det "laget före jaget"! Du utgår från vårt toppmoderna kontor på Biblioteksgatan 11 i centrala Stockholm och vi erbjuder dig en marknadsmässig fast lön med ett oerhört attraktivt provisionssystem.

Vilka är vi?

Sedan starten år 2006 har vi varje år expanderat och vår ambition är att nå tillväxt även i framtiden. Jurek AB utsågs år 2019 till DI-gasell för sjätte året i rad, och vi har nu siktet inställt på att fortsätta vår framgångsrika utveckling genom att utöka vårt team med en Sales Development Representative.

Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster och rekryterar samt hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker inom våra affärsområden. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Vi är idag ca 85 medarbetare internt och har 300 konsulter. Vill du vara med på vår framgångsrika resa?


För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Talent Acquisition & Employer Branding Specialist Johanna Kalered på telefonnummer 0707–369 359 eller per mejl johanna.kalered@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.


 

 

 

Dela detta jobb

Logo
Vill du vara med och utveckla Jureks digitala försäljning?

Jurek