saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Vikarier till receptioner i Linköping

Företag Bemannia AB
Ort
Utgår

2024-05-10

Ansök nu

Vikarier till receptioner i Linköping

Vill du arbeta extra som receptionist i Linköping! Då är du välkommen att ansöka om att bli vikarie i vår bemanningspool!

Om uppdraget
Uppdraget innebär en behovsanställning som startar efter överenskommelse och som innefattar extraarbete vid frånvaro hos ordinarie personal. Frånvaron är både inplanerad och mer akut. Det finns även möjlighet till utökat arbete under semesterperioder. Det är viktigt att du kan arbeta på vardagar under kontorstid, med möjlighet att bli inringd med kort varsel.

Vår kund har fem receptioner centralt i Linköping och du blir först upplärd av ordinarie personal på plats. Att ingå i vår bemanningspool innebär att vi ringer upp dig som är tillgänglig för att fråga om du kan arbeta samma dag, samma morgon eller för arbetspass längre fram. Därför krävs det att du både är flexibel, kommunikativ och trivs med att arbeta ambulerande.

Du ska ha möjlighet att kunna arbeta minst 2 vardagar i veckan. Arbetstiderna är förlagda till 8 timmars pass med tidigast start kl 6.45 och senaste sluttid kl. 17.15.

Dina arbetsuppgifter
Som receptionist ger du informationsservice till kunder och medarbetare samt hanterar mottagningen av besökare och bud på ett professionellt sätt. Arbetsuppgifter kan också innebära tidsbokningar, kopiering och besöksregistrering. Vi ser att du är bekväm med att svara i telefon och koppla vidare samtal. För rollen ser vi också att du är noggrann och strukturerad såväl som trevlig i ditt bemötande. Att ha ett flexibelt förhållningssätt är en förutsättning då du kommer vikariera för ordinarie personal.

Dina kvalifikationer

  • Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift

  • Goda kunskaper i MS Office och god datavana

  • Meriterande med erfarenhet som receptionist

  • Meriterande med erfarenhet av kundbemötande i någon form

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Ansök snarast då vikariepoolen snabbt fylls upp. Annonsen är kvar så länge behovet kvarstår.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, Pernilla Gärdén pernilla.garden@bemannia.se eller på nummer 010 26 44 646

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem – krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år. 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Logo
Vikarier till receptioner i Linköping

Bemannia AB