saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

VI SÖKER SERVICERÅDGIVARE

Ort
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

VI SÖKER SERVICERÅDGIVARE

Är Du TB Bils nya Servicerådgivare i Nyköping?

Vi söker nu vår nästa Servicerådgivare till vårt team i Nyköping.

Som Servicerådgivare hos oss har du en viktig roll i vår kundmottagning där vi bokar service och reparationer. Här möter du kunder över disk, via telefon och mail.

Du är tillsammans med din närmaste kollega våra ansikten utåt på verkstaden och ni ser alltid till kundens bästa. Du kommer ge kostnadsförslag, sälja servicetjänster, hålla kunden uppdaterad/informerad om pågående uppdrag och utvärderar avslutande ärenden. I stort kommer du säkerställa att kunden omhändertas på ett korrekt och professionellt sätt då kundnöjdhet är en väldigt viktig del av arbetet.

Tjänsten innebär ett eget ansvar där du arbetar tillsammans i team med övriga servicerådgivare, reservdelspersonal, garantihandläggare, tekniker, rekond och säljare. TB Bil har i organisationen totalt 60 st anställda varav 15 st arbetar på vår anläggning i Nyköping, så närhet till snabba beslut finns.

Vi söker därför dig som motiveras av utmaningar, utveckling och att ta ansvar!
Du är i din personlighet relations-/serviceinriktad, förstår att kommunikation är viktigt både mot kollegor och kunder. Eftersom du är noggrann, strukturerad och har en god planeringsförmåga tycker du om att ”ha flera bollar i luften samtidigt” då det gör arbetsdagen roligare. TB Bil i Nyköping är en mindre anläggning, så du är inte främmande för att lära dig mer om andra avdelningar för att kunna hjälpa till vid behov.

TB Bil vill växa och utvecklas så vi värderar dina personliga egenskaper högt. För oss är det nämligen viktigt att du och övriga kollegor mår bra och att vi alla tillsammans bidrar till en god stämning och gemenskap.

Har du erfarenhet inom liknande roll från fordonsbranschen eller har arbetat med affärssystemet Kobra är det extra meriterande.

För att du skall kunna utbilda dig vidare hos oss och ha kontakt med våra kunder bör du kunna svenska flytande både i tal och skrift samt ha goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.

Du kommer rapportera till servicechefen som även ger dig fortlöpande coachning för att du ska få möjlighet att utvecklas i din roll. Tjänsten är heltid tillsvidare med sex månaders provanställning.

Krav
– B- körkort
– Datorvana (kunskap i Kobra DMS är meriterande)
– Erfarenhet från fordonsbranschen
– Du ska kunna svenska flytande både i tal och skrift
– Goda kunskaper i engelska i både tal och skrift

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Maila därför din ansökan och CV till jobb@tbbil.se så snart som möjligt, men senast den 30 juni 2023, märk ansökan med ”Servicerådgivare Nyköping”.

Frågor
Vid övriga frågor om tjänsten, kontakta vår servicechef Per Jonsvreten, 0155 – 46 06 82 eller per.jonsvreten@tbbil.se

Välkommen med din ansökan!

Antal platser: 1
Yrkesbenämning: Servicerådgivare
Publicerad: 2023-04-11
Sista ansökningsdag: 2023-06-30
Stad: Nyköping
Lön: Fast lön
Arbetstid och varaktighet: Heltid, tillsvidare, vanlig anställning 
Besök vår hemsidawww.tbbil.se

För mer information om oss på TB Bil kika runt på vår hemsidaFacebookInstagram eller LinkedIn.

Dela detta jobb

VI SÖKER SERVICERÅDGIVARE

T B Bil i Norrköping Aktiebolag