saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Varuplockare

Företag Jula AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-02

Ansök nu

Varuplockare

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge, Polen och Finland. Julas omsättning 2021 var 9,3 miljarder SEK.

Väx med oss och följ med på vår resa när Jula öppnar i Strömstad! Jula Sverige har idag 64 varuhus. Vi fortsätter expandera och söker därför dig som vill vara med och bygga upp varuhuset innan öppning. Vill du arbeta heltid under 6 veckor och fylla upp vårt nya varuhus med produkter? Då har vi möjligheten för dig! Till Julas varuhus i Strömstad söker vi nu flera Varuplockare 

Det här gör man som Varuplockare  

Som Varuplockare kommer du under 6 veckor att hjälpa teamet i Strömstad med upplockning av varor inför öppning av vårt nya varuhus.  Du kommer tillsammans med teamet att se till att varuhuset är väl påfyllt med varor och att de exponeras tydligt för kunden inför att varuhus slår upp sina portar. Du kommer även att vara med under öppningens första vecka och hjälpa till med att vara välkomna våra kunder, plocka varor samt stå i kassa.

För att lyckas i rollen söker vi dig som:

- Är nyfiken, utåtriktad och gillar högt tempo
- Är lagspelare och har god samarbetsförmåga
- Trivs med högt tempo och kan hantera en fysiskt intensiv arbetsdag 
- Gillar utmaningar och har en vilja att lära dig nya saker
- Har drivkraft att utföra dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och effektivt sätt 
- Vi söker antingen dig som har erfarenhet från detalj- och / eller dagligvaruhandeln eller vill skaffa dig erfarenhet inom handeln
- Gärna har kunskap och/ eller intresse inom vårt produktsortiment
- Är serviceinriktad

Det här är dina möjligheter

Med snabb expansion följer goda utvecklingsmöjligheter. Jula Strömstad är ett nyetablerat varuhus och det skapar stora chanser för dig som medarbetare. Vi erbjuder dig kul och spännande arbetsdagar i ett företag som värnar om sina medarbetare och kunder!

Bra att veta

Anställningen är som varuhusmedarbetare och pågår i 6 veckor på heltid. Arbetstiderna är främst måndag till fredag 7-16 vissa avvikelser kan ske utifrån verksamhetens behov. Visar du framfötterna finns det stor chans till förlängning som semestervikarie i varuhuset efter öppningen och under sommaren.

Rekryteringsprocessen löper på under våren och slutintervjuer är preliminärt planerade till vecka 10. Tillträde till tjänsterna blir i början av maj 2023. All kommunikation avseende rekryteringsprocessen kommer ske mail-ledes, vi vill därför be dig att vara lite extra uppmärksam på mailinkorgen!

Så här söker du

Vill du följa med på vår resa? Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt och ta chansen till en karriär i ett expansivt företag! 

För att skicka in din ansökan klicka på "Skicka in ansökan"

Dela detta jobb

Varuplockare

Jula AB