saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Varuhusmedarbetare

Företag Jula AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-02

Ansök nu

Varuhusmedarbetare

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge, Polen och Finland. Julas omsättning 2021 var 9,3 miljarder SEK.

Väx med oss och följ med på vår resa när Jula öppnar i Strömstad!   

Jula Sverige har idag 64 varuhus. Vi fortsätter expandera och söker därför dig som vill växa och utvecklas med företaget. Vill du arbeta i detaljhandeln och trivs i en miljö där förändring och utveckling är det enda som är konstant? Då har vi möjligheten för dig! Nu söker vi dig och dina kollegor som vill arbeta tillsammans med oss!  

Det här gör man som Varuhusmedarbetare  

Som Varuhusmedarbetare är din huvuduppgift att finnas till för kunden genom att hjälpa dem med råd och lösningar inom vårt produktsortiment. I ditt arbete ingår även upplockning av varor, kassaarbete, att hantera reklamationer, ombyggnation av varuhuset inför kampanjer och nya säsonger samt att se till att varuhuset är väl påfyllt med varor och att de exponeras tydligt för kunden. 

För att lyckas i rollen söker vi dig som:

- Är nyfiken, utåtriktad och tycker om försäljning  
- Är serviceinriktad och brinner för att leverera god kundservice  
- Trivs med högt tempo och kan hantera en fysiskt intensiv arbetsdag 
- Gillar utmaningar och har en vilja att lära dig nya saker
- Har drivkraft att utföra dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och effektivt sätt 
- Har erfarenhet från detalj- och / eller dagligvaruhandeln 
- Har kunskap och/ eller intresse inom vårt produktsortiment
- Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö

Det här är dina möjligheter

Jula Strömstad är ett nyetablerat varuhus och det skapar stora chanser för dig som medarbetare att utvecklas. Vi erbjuder dig kul och spännande arbetsdagar i ett företag som värnar om sina medarbetare och kunder!

Bra att veta

Som Varuhusmedarbetare arbetar man dagtid, kvällar och helger. Tjänsterna är tillsvidareanställningar på deltid 25%, 50% och 75% med 6 månaders provanställning.

För att kunna öppna varuhuset så börjar anställningen cirka 6 veckor innan varuhuset öppnar. Vi åker på introduktion i Skara, praktik i något av våra närliggande varuhus och hjälper till att färdigställa varuhuset med dess alla produkter. Under dessa 6 veckor arbetar vi heltid måndag till fredag och när varuhuset öppnar blir arbetstiderna utefter varuhusets öppettider och våra olika sysselsättningsgrader.

Rekryteringsprocessen löper på under våren och slutintervjuer är preliminärt planerade till vecka 10. Tillträde till tjänsterna blir i början av maj 2023. All kommunikation avseende rekryteringsprocessen kommer ske mail-ledes, vi vill därför be dig att vara lite extra uppmärksam på mailinkorgen!

Så här söker du

Vill du följa med på vår resa? Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt och ta chansen till en karriär i ett expansivt företag!

 

Dela detta jobb

Varuhusmedarbetare

Jula AB