saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

VARUFLÖDESPLANERARE TILL DAGAB JÖNKÖPING

Ort
Utgår

2023-04-20

Ansök nu

VARUFLÖDESPLANERARE TILL DAGAB JÖNKÖPING

Söker du en ny spännande utmaning och har ett intresse för dagligvaruhandeln? Har du även en förståelse för logistikflöden och trivs med att styra ditt eget arbete? Då är detta en tjänst som du inte får missa! Nu söker vi en lösningsorienterad Varuflödesplanerare till Dagab i Jönköping. Här väntar spännande utmaningar och ett arbete i högt tempo. Intervjuer och urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Det här är DAGAB

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart. Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport – till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val.

Med andra ord – hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för oss. Välkommen du med!

BLI EN DEL AV OSS

Dagab har i uppdrag att supportera Axfoodkoncernens butiker och externa kunder i varuflödesfrågor. Vårt mål är att stötta och möjliggöra en effektiv butiksdrift för våra kedjor och kunder inom dagligvaruhandeln och servicehandeln genom att vi administrerar och bevakar delar av orderflödet ut till butik.

Nu söker vi en ny kollega som vill jobba tillsammans med oss. Vi är ett positivt och engagerat team som starkt präglas av kärnvärdet – Tillsammans är vi starkare!

Om din roll

I rollen som Varuflödesplanerare på Dagab i Jönköping blir du en del av Varuflödesplanering Utflöde. Här ansvarar du huvudsakligen för daglig bevakning och granskning av order i syfte att säkerställa ett stabilt varuflöde från Dagabs lager ut till butik. För att säkra en så hög hylltillgänglighet och servicegrad som möjligt så arbetar du aktivt med den proaktiva planeringen inför exempelvis planerade kampanjer, säsonger eller sortimentsskiften. På ett strukturerat och engagerat sätt hittar du lösningar på avvikelser som kan uppstå i varuflödet. Till dina arbetsuppgifter hör även att följa upp åtgärder och insatser för att stödja interna och externa beslut som syftar till ständiga förbättringar. Du har ett brett kontaktnät och samarbetar tätt med både ditt tillhörande team och andra funktioner inom varuflödesstyrningen.

Tjänsten passar dig som vill få möjlighet att påverka på riktigt och som trivs med mycket eget ansvar. Du är med när saker händer och arbetar mitt i varuflödets centrum. Tillsammans med dina kompetenta kollegor deltar du i förbättringsaktiviteter och utvecklar arbetet framåt inom din funktion. Du blir del av ett engagerat team om 15 personer och arbetar dedikerat mot ett visst specialistflöde.

Vi ser gärna att du har

  • En högskoleutbildning inom logistik, ekonomi, Supply Chain eller annan motsvarande kunskap.

  • Någon form av arbetslivserfarenhet från liknande arbete, dock inget krav.

  • En utvecklad kompetens inom planering och principer för hylltillgänglighet samt en god kompetens inom varuflödessystem.

  • Mycket god datorvana och kompetens inom MS Office samt förmågan att ta fram, hantera och tolka data i Excel.

  • Obehindrade kunskaper inom både svenska och engelska.

Vem är du?

Som person är du strukturerad och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du trivs med att arbeta i en tempofylld miljö och ser utmaningar som din drivkraft och möjlighet till utveckling. Vidare har du en god förståelse för hur ditt agerande och dina beslut påverkar andra delar i processen och ser alltid till företagets bästa. Då rollen innefattar ett brett kontaktnät är det av vikt att du är kommunikativ och serviceinriktad. Du driver gärna förändrings- och förbättringsarbete framåt och tar egna initiativ för att lyckas i din roll.

Bra för dig att veta

  • Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Dagab i Jönköping där provanställning på 6 månader tillämpas.

  • I din roll rapporterar du till Avdelningschef.

  • Arbetstider är 07:00 – 16:00 på vardagar.

  • Placeringsort Jönköping.

  • Vid eventuella frågor: Kontakta Poolias Rekryteringskonsult Jonna Jonsson på 072-177 52 68.

Dela detta jobb

logo
VARUFLÖDESPLANERARE TILL DAGAB JÖNKÖPING

Workspace Recruit