saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Utesäljare El inom Region Stockholm

Företag Elektroskandia
Ort
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Utesäljare El inom Region Stockholm

Vi söker en driven Utesäljare El till Region Stockholm

Är du en utåtriktad och resultatorienterad säljare? Har du erfarenhet av elbranschen och är redo för din nästa utmaning? Då kan du vara den Utesäljaren Elektroskandia söker till Region Stockholm! 

Vill du bli en del av en arbetsplats där vi värdesätter olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling? Inom Elektroskandia arbetar ett gäng individer med olika styrkor och kvaliteter. Vi drivs av mottot att det är tillsammans vi blir bättre på det vi gör. Håller du med oss? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Ort: Uppsala   Anställningsform: Tillsvidareanställning

Bli en del av Elektroskandia! 

Var med och bidra till en ljusare framtid genom att arbeta i en global koncern som aktivt tar fram hållbara och långsiktiga lösningar.Vi har styrkan i vår globala räckvidd genom Sonepar men också i lagandan och den familjära känslan inom Elektroskandia. Hos oss kan du utvecklas i din roll, med dina kollegor och med vårt företag.

Du ska trivas lite extra bra hos oss, därför erbjuder vi bland annat:

  • Friskvårdsbidrag och förmåner via samarbetspartners inom hälsa och träning

  • Flexibla klämdagar

  • Förmånscykel

  • Flexibel arbetsplats: möjlighet till hybridarbete om verksamheten tillåter

  • Personalrabatt på vårt sortiment

Mer info finner du på: https://info.elektroskandia.se/jobba-hos-oss/3-2/

Arbetsuppgifter
Som Utesäljare ansvarar du för ett eget kundteam där du ska genomföra planerade, strukturerade och effektiva kundbesök hos kunder inom elinstallation. Du samarbetar med Regionchefen för att utarbeta, följa upp och genomföra uppsatta mål för det egna kundteamet.

Tillsammans med säljteamet ansvarar du även för att ständigt förbättra kundnyttan där ni tillsammans arbetar med att bevaka, sälja in och ta hem offerter. Du arbetar också med att analysera utfall av bruttovinst och volym inom eget kundteam. I din roll som utesäljare är det viktigt att du kan ge en förtroendeingivande information om Elektroskandias produkter och tjänster till kund.

Arbetet ger dig goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Din profil
Vi söker dig med:

  • gymnasiekompetens och praktisk erfarenhet inom elbranschen eller motsvarande erfarenheter förvärvat på annat sätt som vi bedömer likvärdig.

  • Ett par års erfarenhet av försäljning till kunder inom elinstallation

  • God produktkännedom inom el.

  • Körkort B är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person ser vi att du är mål och resultatinriktad. Att du förstår och tillämpar affärsmässiga principer där du har god förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du är ansvarsfull, affärsmässig och skapar förtroende. Vi ser också att du är utåtriktad och socialt aktiv i affärsmässiga sammanhang, där du skapar kontakter och underhåller relationer. 

Ansökan
I våra rekryteringar arbetar vi med ett löpande urval vilket innebär att vi löpande går igenom ansökningar och bjuder in till intervjuer. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före ansökningstiden löper ut. Inför anställning hos oss genomför vi en bakgrundskontroll. Sista dagen att ansöka är 31 maj 2023.

Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du varmt välkommen att kontakta Regionchef Mikael Janson, tel. 08-92 37 52.

Facklig kontaktperson för Unionen är Patrik Bäckström, tel. 040-38 51 13.

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. Vi marknadsför och säljer elmateriel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data, säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.  Vi äger varumärkena Cylinda och Cardi.

Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cardi.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern. 

Dela detta jobb

Utesäljare El inom Region Stockholm

Elektroskandia