saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ultimata starten på din karriär - Fältsäljare till Vita Sales

Företag EdZa AB
Ort
Utgår

2023-06-10

Ansök nu

Ultimata starten på din karriär - Fältsäljare till Vita Sales

Skulle du beskriva dig som en person som är driven och taggad, samt får energi av möten med människor och att skapa nya nätverk? Vill du bli en del av en start-up där ledningen har lång erfarenhet inom sälj och ser medarbetarna som sin viktigaste resurs? Då är detta platsen för dig! Vita Sales förstärker just nu med fler fältsäljare, och du kommer få möjlighet till både personlig- och yrkesmässig utveckling, samt den bästa tiden i din karriär!

Om teamet & rollen

I din nya roll som Fältsäljare kommer dagarna och veckorna se varierande ut. Resande och övernattningar kommer att vara en stor del av rollen och därav är det viktigt att du lockas av den livsstilen. Du och ditt team kommer att ta er an olika orter i Sverige och befinna er cirka 6 veckor på varje ort. Vita Sales står för boendet och transport i de fall ni befinner er långt ifrån hemmakontoret. Vid framgångsrika dagar anordnas gärna tacomiddagar eller andra roliga aktiviteter. Majoriteten av dina arbetsdagar kommer att bestå av försäljning till privatkunder via hembesök där ni ofta teamar upp er i ett område för att sedan individuellt utföra försäljningen. Innan fältförsäljningen drar igång startas dagen ofta med interna utbildningar, coachning med teamleaders och uppstartsmöten.

I dagsläget har Vita Sales Allente som primär uppdragsgivare och du kommer därför att jobba med deras produkter initialt.

Hos Vitasales erbjuds du:

  • Att arbeta med försäljning av Allentes produkter; bredband och tv

  • Agera representant för Allente genom Vita Sales

  • Få förberedelse inför framtiden i form av aktie- och säljutbildning, personlig- och karriärmässig utveckling i ett växande och ungt företag

  • Garantilön + provision där Vita Sales har en förmånlig provisionsmodell

  • Bra utvecklingsmöjligheter – du är med i startgroparna på en start-up resa och har alla möjligheter att på sikt växa i bolaget. Det är du själv som sätter dina begränsningar

  • Resor i hela Sverige

Om Vita Sales

Vita Sales är ett startup-företag med grund i Uppsala som specialiserar sig inom fältförsäljning. Genom personlig och direkt kontakt expanderar och utvecklar de uppdragsgivarens sälj- och marknadsföringskanal genom hembesök, bokade möten och eventförsäljning. På Vita Sales är medarbetarna det allra viktigaste, och företaget inger en familjär atmosfär där ledningen avsätter tid för varje individ, vilket kan visa sig genom individuella coachings- och utbildningstillfällen, aktie- och säljutbildning och firar sina framgångar. Expansionsfasen har precis börjat och de vill få in många fler till teamet.

Om dig

Som Fältsäljare är dina personliga egenskaper och viljan att lyckas det allra viktigaste, varför vi kommer att fokusera mer på dig som person än ditt CV i denna rekryteringsprocess. Med andra ord spelar det ingen roll om du har lång erfarenhet inom sälj eller om detta är ditt första jobb.

Något vi däremot ser finns på plats är att du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska.

Tycker du det är kul att vara del av ett team och blir glad av både din egen och andras framgång? Har du en can-do-it attityd och gillar att jobba mot mål och se resultat? Samt är duktig på att se ljusglimtar även i svåra utmaningar? Då kan du gå hur långt som helst på Vita Sales!

Välkommen med din ansökan!

Tror du att detta skulle passa dig, eller kanske någon du känner? Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag, tveka därför inte - utan skicka in din ansökan redan idag!

Rekryteringen kommer hållas av Ed:Za Group och önskan är därför att samtal och mail hanteras av Ed:Za. Har du därför några frågor eller funderingar relaterade till tjänsten och processen är du varmt välkommen att kontakta oss på emma.berggren@edzagroup.se

 

 

 

 

Dela detta jobb

Ultimata starten på din karriär - Fältsäljare till Vita Sales

EdZa AB