saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

ProfilGruppen är ett svenskt, noterat bolag som utvecklar och tillverkar kundanpassade komponenter och profiler i aluminium. Vår verksamhet kännetecknas av personligt engagemang, snabbhet, lyhördhet och professionalitet. Vi vill göra framsteg varje dag och är nu inne i en expansiv fas där företaget tas till nästa nivå. Idag har koncernen cirka 500 medarbetare, med huvudkontor i småländska Åseda. Våra kunder finns i en stor variation av branscher och främst på den nordeuropeiska marknaden. Omsättningen uppgår till cirka 2,0 miljarder svenska kronor och ungefär hälften av våra leveranser går på export.

Om tjänsten

Det här är en spännande heltidstjänst i Åseda där du kommer att ingå i ett trevligt och samarbetande säljteam. Framgång nås genom lösningsorienterat och engagerat samarbete i teamet för att kunderna på tyska marknaden ska få den allra bästa servicen

Titta gärna in och lyssna på vad Magda tycker om att vara medarbetare på Profilgruppen: https://www.youtube.com/watch?v=F9E3n5AEc88

Arbetsbeskrivning

Vi söker en person som blir en del av ett professionellt kundteam tillsammans med säljchef, fältsäljare, konstruktör och säljsupport. I rollen kommer du i huvudsak att arbeta med våra kunder i tyskland. Arbetet innebär ett strukturerat och nära samarbete med kunder, leverantörer och kollegor där du förväntas driva säljprocessen framåt.

Arbetet ställer krav på att du är såväl resultat- som lösningsorienterad med stort intresse för att utveckla och skapa nya affärer. Att förstå kundernas behov och utvecklingspotential är också en viktig del av arbetet, men också att kunna bedöma vilken underleverantör som har bäst möjlighet att matcha kundens behov till rätt kostnadsbild för Profilgruppen.

Vi söker dig som

Naturligtvis är du trygg med dina tyskakunskaper i både tal och skrift. Vi tror också att du har en eftergymnasial utbildning, kanske inom teknik eller ekonomi. För att lyckas i den här tjänsten behöver du verkligen ha ett intresse för teknik, produktion och produktutveckling. Du har säkert några års erfarenhet från liknande industri. Har du erfarenhet specifikt från automotive eller aluminiumbranschen så är detta meriterande.

Du delar Profilgruppens värdegrund som är: personligt engagerad, lyhörd, snabb, professionell och strävar efter ständig förbättring. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo, vilket betyder att du måste vara duktig på att strukturera och planera din vardag. Du agerar på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet. Du hamnar nära affärsavslut med kund varför ditt affärssinne och intresse för att göra affärer är viktiga delar för att trivas och lyckas i rollen. Som person är du relationsskapande, frågvis och engagerad. Du har en god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i team, men är också en fena på att leda dig själv i det dagliga arbetet.

Utöver tyska så är dina kunskaper i svenska goda både i tal och skrift.

ProfilGruppen erbjuder nu en tjänst som ger breda kontaktytor, både internt och externt. Vill du vara med på resan där vi fortsätter att ta marknadsandelar i Tyskland är det hög tid att hoppa på tåget!

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

 

logga

Tysktalande säljtekniker - Profilgruppen

Företag Montico AB
Ort
Utgår

2023-05-28

Ansök nu

Dela detta jobb