saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Teknisk säljare till Marine Jet Power

Ort
Utgår

2023-03-28

Ansök nu

Teknisk säljare till Marine Jet Power

Teknisk säljare för marinindustrins främsta leverantör av vattenjetframdrivning

I mer än trettiofem år har Marine Jet Power (MJP) designat och byggt de finaste vattenjetframdrivningssystemen i världen. Som en fullserviceleverantör av framdrivningslösningar tillhandahåller MJP kundsupport i världsklass från initial design och konstruktion till leverans och anpassade eftermarknadslösningar. Företagets mångsidiga produktlinje är väl lämpad för en mängd applikationer, allt från marinen/kustbevakningen, landstigningsbåtar och arbetsbåtar till höghastighetsfartyg och lyxyachter. MJP-produktsortimentet omfattar från 10-200 meters fartyg och från 350-24000 kW. MJP:s duplexa rostfria stål, CSU, DRB och X-serien är industriledande inom olika segment, medan -UltraJet-serien av aluminium är väl lämpad för mindre applikationer. Nya vattenjet och avancerade styrsystem är under utveckling som ytterligare kommer att främja MJP:s position på marknaden.

Är du redo att ta försäljningen till nästa nivå och göra något helt nytt i en spännande bransch?

MJP söker nu en teknisk säljare som vill vara en del av marknadens spännande tillväxt. Denna spännande roll kommer att innebära nyförsäljning, utveckling av ditt marknadsområde och att följa upp alla aspekter av hantering av dina kunder. Upp till 120 resdagar kan förväntas där, men du har möjlighet att hantera din tid och resa efter behov.

Ett intresse av att utveckla de tekniska färdigheterna för att förstå och tolka prestandadiagram är nödvändigt tillsammans med förmågan att hjälpa kunderna att både förstå fördelarna med vattenjetframdrivning och MJP-produktportföljen.

Att utveckla en grundlig förståelse för MJP-portföljen och arbeta med marina kunders produktkedja – designhus, varv och slutanvändare – är avgörande för att utveckla de relationer som behövs för att bygga MJP-verksamheten.

Affärsutveckling kommer att bedrivas genom olika interaktioner med kunderna – via regelbundna besök, samtal, utställningar och branschevenemang, därför är det en nödvändighet att vara bekväm med att tala inför individer och grupper. Att arbeta med marknadsföringsteamet för att på bästa sätt odla möjligheter i din region behövs också.

Förmågan att arbeta både internt och med MJP-kunder med att utveckla lösningar för deras krav är avgörande för framgång, så du bör kunna tänka utanför boxen och fokusera på "win-win"-lösningar.

Förhandlingsförmåga och säkerställande av att MJP:s affärsmål uppfylls är en nyckelaspekt för framgångsrikt fullgörande av rollen. Du kommer att ingå i MJP-teamet som kommer att stödja en framgångsrik säljprocess från första kontakt, tekniska och kommersiella erbjudanden,samt avtalsförhandlingar.

Tjänsten kräver att du har förståelse för branschen. En kvalificerad sjöingenjör (naval architect) eller varvserfarenhet, särskilt med framdrivning, är meriterande.

Övriga krav för tjänsten:

· B-körkort

· Social förmåga och kompetens att kunna nätverka med en lång rad olika personliga profiler

· Extrovert, driven och relationsbyggare

· Att ta ansvar och god självdisciplin för att planera och tidsstyra aktiviteter.

· Engelska flytande

· Självmotiverad. Säljdrift!

Meriterande för tjänsten:

· Erfarenhet av försäljning inom branschen eller närstående bransch

· Svenska språkkunskaper

· CRM-kunskaper (Sales Force-applikation är en fördel)

· Färdigheter i sociala medier (Hur de fungerar och hur man använder dem i prospektering och uppföljning)

MJP erbjuder en otroligt spännande roll i ett företag med enorm utvecklingspotential där nätverkande och försäljning ger resultat och belönas. Då en stor del av arbetet sker i fält är resor inom och utom landet en naturlig del av tjänsten. Du får introduktionsutbildning via MJP för produkter samt hur man jobbar med försäljningen inom MJP.

MJP Utvecklar nya produkter i Uppsala och det är viktigt att ta med marknadsinformation hem till kontoret.

Rekryteringsprocessen för denna tjänst och ansökan görs enbart via Marinkraft.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringen kontakta oss gärna. Vi jobbar med löpande tillsättning och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta inte med att skicka in din ansökan, gör det redan idag!

Marinkraft – platsen för specialister och proffs!

Dela detta jobb

Teknisk säljare till Marine Jet Power

Marinkraft Bemanning Sverige AB