saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Teknisk Säljare till Envac Scandinavia

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2023-10-11

Ansök nu

Teknisk Säljare till Envac Scandinavia

Teknisk Säljare till Envac Scandinavia

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vad vi gör – Smarta och hållbara städer

Våra innovativa sopsugssystem för avfallshantering och återvinning är med och formar smarta och hållbara städer över hela världen. Vår ambition är att bidra till FNs globala mål och lämna en grönare planet till kommande generationer.

Envacs smarta sopsugssystem bidrar till väsentligt färre sopbilar, minskade utsläpp och en tystare gatumiljö. På så sätt blir städerna grönare, renare och mer hållbara.

Som säljare på Envac Scandinavia kommer du att vara en nyckelspelare i att främja och sälja våra banbrytande system för avfallshantering. Du kommer att arbeta nära våra kunder och samarbetspartners för att förstå deras behov och utveckla skräddarsydda lösningar. Ditt uppdrag kommer att innebära att identifiera nya affärsmöjligheter, bygga och underhålla relationer samt öka vår närvaro på marknaden.

Läs gärna mer om oss: https://www.envac.se/

Personprofil
Tjänsten passar dig som har en förståelse för hur teknik ska omsättas till samhällsnytta och som vill driva försäljning med ett längre perspektiv.

Vi tror att du tidigare gjort affärer med kommuner, regioner, byggherrar, och bostadsrättföreningar och vi ser gärna att du haft en nära kontakt med branschorganisationer, stadsplanerare, arkitekter och konsulter.

Du har en eftergymnasial utbildning inom lämpligt område och B-körkort.

Erfarenhet av arbete med offentlig upphandling och LOU är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och vi söker dig som är social, utåtriktad och vill till en arbetsplats där du får arbeta nära dina kunder under lång tid. Du är en lagspelare som ser din del i det stora bolaget och du har ett engagemang som smittar av sig på dina kollegor. Samtidigt är du resultatinriktad och motiveras till att arbeta mot individuella säljmål.

Övrigt
Start: omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: heltid och tillsvidare
Arbetstid: kontorstider med flextid
Plats: Hammarby sjöstad, Stockholm

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Mattias Söderberg på telefonnummer 072-157 27 76.

Välkommen in med din ansökan!

Företagspresentation
Vi är stolta uppfinnare av sopsugen och ett av de mest innovativa företagen inom den globala industrin för automatiserad insamling av avfall. Vi leder utvecklingen av framtidens återvinning och resurssmart avfallshantering. Vår vision är att skapa smartare städer, förbättra livskvalitén idag och lämna en grönare planet för kommande generationer.

I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Mjölby. Regionens huvudkontor finns i Hammarby Sjöstad, där även vår mest välkända sopsugsanläggning är installerad.

I Sverige är vi ca 115 anställda.

Dela detta jobb

logo
Teknisk Säljare till Envac Scandinavia

PerformIQ