saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Teknisk Säljare till Damaskus Maskinskydd, plac Handen

Ort
Utgår

2023-12-20

Ansök nu

Teknisk Säljare till Damaskus Maskinskydd, plac Handen

Damaskus befinner sig i en expansiv fas och söker en Teknisk säljare

Damaskus logo.jpg

I din roll som Teknisk säljare hos Damaskus har du ett övergripande ansvar för att driva och utveckla försäljning i första hand mot våra befintliga kunder. Du ansvarar för att identifiera affärsmöjligheter och vidareutveckla relationerna till lönsamma affärer för båda parter. Det innebär ansvar för prisförhandlingar, utveckling av affären och att vara den som är uppdaterad på sin kunds krav och förväntningar. Du arbetar proaktivt med kundanpassade lösningar och ansvarar i vissa fall också för projektledning – från kundförfrågan till färdig leverans.

I arbetet ingår mycket kundkontakter och ett antal resdagar per år. Du kommer i första hand att bearbeta våra kunder i Stockholm och längs Norrlandskusten. Våra kunder är verksamma inom tillverkningsindustrin, och spänner från små verkstadsbolag till stora multinationella företag.

För att trivas i rollen hos oss tror vi att du har erfarenhet inom tillverkningsindustrin och är tekniskt kunnig och utbildad, helst inom maskin. Du har erfarenhet av försäljning mot industrin och är bekväm i miljön. Har du erfarenhet av CNC-maskiner och/eller industriellt gummi är det mycket meriterande. Du har förmåga att tolka, värdeutveckla och driva spännande kundunika tekniska lösningar hos kunden. Din arbetsuppgift blir att sälja mekaniska skyddskomponenter för att förlänga och maximera maskinernas livslängd efter kundens specifikationer.

Som person är du engagerad, lyhörd och serviceinriktad. Med trovärdighet, driv och stort kundfokus är du framgångsrik i ditt försäljningsarbete. Vi värdesätter din nyfikenhet, ditt driv och din kreativitet till de möjligheter du ser för olika tekniska helhetslösningar och utvecklingsmöjligheter hos kund. Du har B-körkort och kan resa i tjänsten, och det är viktigt att du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Damaskus erbjuder ett roligt och självständigt arbete i ett företag med en stor familjär känsla och på en marknad med stor utvecklingspotential. Placering Handen. Heltidstjänst med marknadsmässig lön och bil. Bonus, Sjukvårdsförsäkring, och 30 dagars semester. 

I denna rekrytering samarbetar Damaskus med Rubino Rekrytering, och samtliga frågor angående tjänsten hänvisas till ansvarig kontaktperson Harry Rubino, 073 – 376 39 30. Då urvalsprocessen sker löpande är det bra att du skickar din ansökan så snart som möjligt. Ansöker gör du via hemsidan www.rubino.se, vi tar ej emot ansökningar på annat sätt.

Damaskus Maskinskydd är ett anrikt företag med anor från 1956, och vår nuvarande inriktning gentemot maskinskydd har vi arbetat med sedan slutet av 1970-talet. Vårt produktsortiment består av mekaniska skyddskomponenter för tillverkningsindustrins egna maskiner samt komponenter för maskininbyggare (OEM). Vi tillverkar, säljer samt renoverar maskinskydd efter kundens specifikation. Vår vision är att bli Haninge Kommuns mest attraktiva arbetsplats. Läs mer om Damaskus: www.damaskus.se

Dela detta jobb

logo
Teknisk Säljare till Damaskus Maskinskydd, plac Handen

Rubino Rekrytering AB