saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Teknisk säljare till COBS i Göteborg

Ort
Kategorier
Utgår

2023-05-27

Ansök nu

Teknisk säljare till COBS i Göteborg

Till vårt huvudkontor i Göteborg söker vi nu en säljare inom personsäkerhet och verksamhetskritiska kommunikationssystem som tillsammans med övriga inom säljteamet tar sig an vår storsatsning på att stärka vårt redan goda varumärke i vår nischade bransch.
I rollen som säljare kommer du arbeta övergripande med att utveckla affärerna och arbetssätten inom våra olika kundsegment.
Vi på COBS kan erbjuda dig en arbetsplats där du får ett varierat arbete som omfattar telekom- och intercomlösningar, systemintegrationer och välfärdsteknik. Vi söker dig med tidigare branscherfarenhet/försäljning av systemlösningar inom säkerhet-, vård och/eller sjukvård.

Om verksamheten

COBS AB är ett av Sveriges ledande företag inom larm- och meddelandehantering för trådlös kommunikation och funktioner med fokus på säkerhet och trygghet. Idag har COBS AB cirka 70 000 användare i Sverige och Europa, och över 5000 installerade kommunikationslösningar. Våra kunder återfinns i säkerhetskrävande miljöer inom hälso- och sjukvård, hotell, industri, kriminalvård och handel. COBS är en del av Lagercrantz Group, en teknikhandelskoncern inom elektronik, el, kommunikation och angränsande områden.

Läs gärna mer om oss på:
www.cobs.se

Din profil

För att lyckas riktigt väl i denna roll så har du troligtvis redan arbetat med våra eller liknande produkter och tjänster tidigare och känner dig väl förtrogen med att du kommer att stärka vår närvaro på marknaden.
Vi söker dig som har förmåga att se ett helhetsperspektiv för att på ett strategiskt sätt kunna utveckla vårt marknadserbjudande genom att optimera processer, produkter och affärer på både kort samt lång sikt.
Vi hoppas och tror att du, likt nya kollegor, är en tekniskt nyfiken person med stort eget driv att självständigt lära dig nya saker.

För din framgång ser vi att du:
• Är relationsskapande samt har vana av B2B försäljning
• Är ansvarstagande, driven och även strukturerad
• Har teamkänsla, men också förmågan att arbeta självständigt och under eget ansvar driva affärer

Våra systemlösningar används i känsliga miljöer och därför är en förutsättning för anställning hos oss att du som sökande (utifrån utdrag ur belastningsregistret) blir godkänd för att arbeta med skyddsobjekt.

Mer om tjänsten

Din främsta arbetsuppgift blir att, genom värdeskapande försäljning, erbjuda våra kunder en fullt uppfylld förväntan. Ditt fokus kommer även att ligga på resultat och att skapa nya affärer genom att utveckla ett strategiskt flöde i försäljningsprocessen från vision till mål.
Som säljare hos oss på COBS innebär det att du ges ansvar för utveckling av vår affärsdrivande verksamhet, processer och kundrelationer.
Detta innebär att hitta lösningar på eventuella problem eller att se nya möjligheter och därmed skapa utveckling och tillväxt.
Internt arbetar du tvärfunktionellt med många samarbeten mellan avdelningarna, där din uppgift blir att driva kundförfrågningarna internt och tillsammans med dina kollegor på R&D skapa bästa lösning på kundens önskemål.
I ditt team finner du dedikerade och otroligt kompetenta kollegor.

Du ges även ansvar inom såväl vår nationella- som internationella B2B försäljning. Detta primärt med våra befintliga distributörer och återförsäljare, men i din roll ligger även delaktighet i definiering av nya kunder/marknader.
Tillsammans med säljteamet tillgodoser du våra kunders behov av tillförlitliga produkter som ökar deras samordning, mobilitet och personsäkerhet. Detta kräver god lösningsförståelse och det är därför viktigt att du är trygg i, samt kan sätta dig in i kundernas behov och bemöta dessa med lämplig systemlösning ifrån oss på COBS.
Tidigare branscherfarenhet av systemlösningar inom vård-, säkerhet och/eller sjukvård är därför ett krav.

Med utgångspunkt från vårt huvudkontor i Göteborg arbetar du i nära samarbete med marknadsavdelning, vår sälj- och kundsupport samt övriga säljare för att öka tillgängligheten av våra produkter och därmed tillväxten. Visst resande ingår naturligt i tjänsten.

Kvalifikationer:
• God teknisk kunskap/förståelse inom radio-, telekomsystem och IT
• Tidigare branscherfarenhet av systemlösningar
• Tidigare dokumenterad försäljningserfarenhet
• B-körkort
• Svenska och engelska helt obehindrat i tal och skrift

Vidare ser vi nedan som meriterande dock ej ett krav:
• Ytterligare språkkunskaper
• Erfarenhet av projektledning
För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter.

#Business developer, Key Account Manager, KAM, AM, Account Manager, Säljare, Säkerhet, Affärsutvecklare, systemsäljare, teknisk försäljning

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar COBS AB med Dreamwork.
Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida www.dreamwork.com med bifogat CV och personligt brev.
Vi bearbetar inkomna ansökningar löpande. Tillträde enligt överenskommelse.
Vi har dessvärre inte möjlighet att ta emot ansökningar via email.
Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Kajsa Johnsson på 0735-21 11 92, alternativt kajsa.johnsson@dreamwork.se

Dela detta jobb

Teknisk säljare till COBS i Göteborg

Dreamwork Scandinavia AB