saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Teknisk säljare sökes till vår kund i Kalmar

Ansök nu

Teknisk säljare sökes till vår kund i Kalmar

Vill du jobba med tekniskt utmanande verktygslösningar? Är du bra på att knyta kontakter, vårda relationer, samt att förse dina kunder med service i världsklass? Vi letar nu efter en affärsinriktad person med stort tekniskt intresse som kan förstärka teamet hos vår kund i Kalmar.

Om tjänsten

Som teknisk säljare hos vår kund fungerar du som en teknisk resurs gentemot kunderna och hjälper dem med deras problem och utmaningar relaterade till verktygen de tillhandahåller. Du arbetar direkt mot slutkund och verkar för att utveckla affären och relationen med kunden. Kundbesök är därför en viktig del i arbetet.

Du kommer att arbeta med hela produkt- och tjänsteutbudet och erbjuda det till både befintliga och nya, potentiella kunder. Du ansvarar över ditt eget geografiska område och i ansvaret ingår att arbeta aktivt för att bredda kundbasen.

Din arbetsdag kommer att fyllas med bland annat:

  • Försäljning av hela vårt produkt- och tjänsteutbud

  • Planera och utföra kundbesök

  • Teknisk rådgivning och support

  • Tidsstudier, beredningsförslag och optimering

  • Verktygsförslag med 3D layout

  • Skisser och modellering inför specialförfrågningar

  • Inköp och löpande kontakt med våra leverantörer

  • Skapa och presentera offerter

Tjänsten är tills vidare och placeringsort är Kalmar. 


Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från att ha arbetat med skärande verktyg, gärna med försäljning men kanske har du haft andra arbetsuppgifter eller ansvarsområden tidigare. Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning och erfarenhet från tillverkande industri, gärna någon form CNC-maskiner. För att lyckas och trivas i rollen bör du ha god verktygskännedom.

Vi ser att du har en god förmåga att skapa långsiktiga relationer och värderar personlig försäljning högt. Du är duktig på att prioritera och strukturera ditt arbete, är van vid att ta eget ansvar och har förmågan att ta egna initiativ.

Som person har du lätt för att skapa förtroende och trivs i sociala sammanhang. Du har alltid ett positivt och professionellt bemötande, både mot kunder och kollegor. Vidare är du analytisk och målinriktad samt ser möjligheter med de utmaningar som kunderna ställs inför.


Om arbetsgivaren

Vi är en av Sveriges främsta leverantörer till den bearbetande verkstadsindustrin. Vi är en helhetsleverantör som erbjuder ett stort sortiment av skärande och hållande verktyg.

Vi har en platt och prestigelös organisation med god stämning. Här får du chansen att utvecklas i en växande organisation. Vi satsar på våra medarbetares utveckling, utbildning och välmående.


Hur du ansöker

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår hemsida.

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Gustav Warelius på telefon 072-337 74 54 eller e-post gustav@telinrekrytering.se

Funderar du på att flytta till Kalmar län kan det vara bra att känna till att det finns extra stöd och vägledning att få. På flyttahit.nu kan du bland annat läsa mer om regionen, våra kommuner, se lediga bostäder och få en kontaktperson. Flyttahit.nu är ett samarbete mellan Kalmar läns kommuner och Region Kalmar län.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logo
Teknisk säljare sökes till vår kund i Kalmar

Telin Rekrytering & Konsult