saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Teknisk säljare Eftermarknad till globalt teknikföretag

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-17

Ansök nu

Teknisk säljare Eftermarknad till globalt teknikföretag

Om företaget
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 9 orter och är idag ca 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi för kunds räkning en Teknisk säljare inom eftermarknad. I rollen ansvarar du för försäljningen av service, maskinmoderniseringar och reservdelar inom ditt geografiska område. Du arbetar för att bygga långsiktiga relationer med våra befintliga kunder, men även med representanter som finns på respektive marknad. Representanterna kan antingen vara ett eget systerbolag eller en fristående agent.

Du besöker själv slutkunden eller i vissa fall tillsammans med den lokala representanten. Frånsett sedvanliga kundbesök för att presentera tjänste- och produktutbud såsom maskinuppdateringar, servicepaket och åtaganden, handlar det om att kartlägga kundernas behov och utvecklingsplaner. Det ingår även planering och deltagande i olika mässor i respektive land, konkurrentbevakning m.m.

Du blir anställd direkt av vår kund och erbjuds då en utmanande roll med stort ansvar i ett internationellt och tekniskt ledande maskintillverkningsföretag.

Din profil
Vi söker dig som är intresserad av teknik och att bygga långsiktiga kundrelationer - och som är duktig på det! Vi tror att du är ingenjör och har ett tekniskt kunnande för att supporta och hjälpa våra kunder på bästa sätt. Vi ser att du har internationell erfarenhet och är van att arbeta med många kontaktytor. Du ska vara beredd att resa ca 80 dagar per år. Du kommer att ha en nyckelroll i att utveckla processer och arbetssätt.

Du har en positiv och säljande personlighet med stark känsla för service och resultat. Du fungerar väl som lagspelare och är en skicklig kommunikatör som dessutom kan hantera flera parallella uppgifter i ett högt tempo. För att kunna göra ett arbete med hög kvalitet är det dessutom viktigt att du är ansvarsfull och strukturerad.
Goda kunskaper i engelska är nödvändigt med tanke på den internationella verksamheten. Har du ytterligare språkkunskaper är det meriterande.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marie Salebäck, telefon 072–090 89 80 eller e-post marie.saleback@premier.se

Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se, senast 28 maj 2023. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval så skicka gärna din ansökan redan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Funderar du på att flytta till Kalmar län? Då kan det vara bra för dig att känna till att det finns extra stöd och vägledning läs mer på: https://flyttahit.nu/ Här kan du bland annat läsa mer om regionen, våra kommuner, se lediga bostäder och få en kontaktperson. Flyttahit.nu är ett samarbete mellan Kalmar läns kommuner och Region Kalmar län.

Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

logga
Teknisk säljare Eftermarknad till globalt teknikföretag

Premier Service AB