saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Teknisk Key Account Manager till CG Drives & Automation

Företag Macavoy AB
Ort
Utgår

2024-03-12

Ansök nu

Teknisk Key Account Manager till CG Drives & Automation

Emotron CG Logo_RGB_810X265.jpg

Är du säljdriven, med teknisk höjd och god förmåga att utveckla nya och långsiktiga relationer med kunder? Är du en affärs- och lösningsorienterad person som fungerar i gränssnittet mellan kund och CG´s R&D? Ditt uppdrag här blir att utöka och bredda vår kundbas inom segmenten marine och kraftproduktion/green energy.

Till det engagerade säljteamet i Helsingborg söker vi en tekniskt inriktad Key Account Manager för Norden som främst kommer att täcka Sverige men även arbeta i övriga Norden. 

Om företaget

CG Drives & Automation, med varumärket Emotron, är ett grönt teknikföretag som utvecklar produkter och lösningar för att styra och övervaka bl a elmotorer, vilket erbjuder energibesparingar, minskat underhåll och förbättrad produktivitet. Företaget erbjuder kompletta drivsystem baserade på en rad standardprodukter och dedikerade lösningar, inklusive frekvensomriktare och mjukstartare. Nyckelbranscherna är marin, kraftproduktion/green energy, vatten & avloppsvatten och materialhantering.

Kanalerna till marknaden är slutanvändare, systemintegratörer, OEM:er och distributörer. CG Drives & Automation har 225 anställda i Sverige, Tyskland, Nederländerna och Indien med huvudkontor i Helsingborg, Sverige och med en omsättning på cirka 650 MSEK.

Affärsområde och huvuduppgift

Du kommer att ansvara för två viktiga segment, marine samt kraftproduktion/green energy. Som Key Account Manager ansvarar du för att bibehålla, utveckla och utöka försäljningsmöjligheter. Du skapar tillväxt genom att identifiera nya affärsmöjligheter och ansvarar för att säkerställa systemoptimering till slutkunder, systemintegratörer och OEM:s. Som Key Account Manager har du huvudansvar för en eller flera av våra nyckelkunder. Huvudfokus i denna roll är att öka företagets försäljning och att bredda kundportföljen.

Du kommer att ingå i säljorganisationen för norra Europa och du rapporterar till Försäljningschefen för Norden. Du kommer att vara baserad på vårt huvudkontor i Helsingborg. Hybrid arbete är möjligt när du blivit varm i kläderna.

Ditt ansvar inkluderar:

  • Primärt att utöka och bredda vår kundbas inom marine och kraftproduktion/green energy genom att identifiera och utveckla nya kunder och affärsmöjligheter

  • Utveckla försäljningsplaner i linje med vår strategi och sätta årliga mål på utvalda kunder och regioner

  • Främja företagets image och mervärde

  • Arbeta med kunder i Norden med starkt fokus på den svenska marknaden

  • Stödja befintliga kunder och bygga långsiktiga relationer

  • Utveckla nya lösningar för kunderna

  • I samarbete med kollegor arbeta för att öka företagets försäljning

  • Resor inom framför allt Sverige, ca 50 dagar/år

Din profil

Du är utbildad ingenjör alternativt motsvarande arbetserfarenhet. Du har minst fem års erfarenhet från B2B-försäljning och utveckling av långsiktiga relationer med tekniska lösningar i fokus. Vi ser att du har erfarenhet av försäljning inom elektroteknik och/eller automation. Till pluskontot adderar vi erfarenhet av försäljning inom marinindustrin samt kunskap om frekvensomriktare och motorstyrning.

Som person är du mål- och resultatdriven. Du har ett affärsorienterat och kreativt tänkesätt och sätter alltid dina kunders behov i första hand. Vi söker dig med ett genuint och stort teknikintresse då frågeställningar blir väldigt tekniska. Du är analytiskt lagd samtidigt som en tydlig egenskap hos dig är förmågan att skapa goda relationer. Du har förmågan att orientera dig mellan olika discipliner hos såväl kunder som internt för att driva och utveckla projektet/affären framåt med gemensam samsyn.

Svenska och engelska behärskar du flytande, både skriftligt och muntligt. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. 

Vill du veta ännu mer om oss och våra produkter?

Låter det intressant? Ta kontakt eller sök direkt!

I denna rekrytering har CG Drives & Automation tagit hjälp av Macavoy AB och du ansöker med ett uppdaterat CV på www.macavoy.se. Vi arbetar med löpande urval. Därför uppmuntrar vi dig att inte vänta för länge med att skicka in din ansökan. Om du har frågor avseende tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Markus Holmgren på Macavoy, 0735-19 54 81.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vem är Macavoy?

Macavoy AB är den lilla rekryteringsbyrån med de stora kompetenserna. Macavoy är specialiserad på rekrytering av chefer, projektledare och specialister med teknisk bakgrund. Läs mer om Macavoy på www.macavoy.se och följ oss gärna på LinkedIn för att ta del av aktuella tjänster: http://linkedin.com/company/macavoy-ab/

Dela detta jobb

Teknisk Key Account Manager till CG Drives & Automation

Macavoy AB