saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Teknisk innesäljare till Ventim i Kalmar

Ort
Utgår

2023-06-10

Ansök nu

Teknisk innesäljare till Ventim i Kalmar

Om företaget
Ventim AB erbjuder ventiler och mätinstrument för hållbara och säkra flödesprocesser till företag på den svenska marknaden. Med goda relationer, hög servicegrad och teknisk kompetens löser vi våra kunders flödestekniska behov.

Dina arbetsuppgifter
Ventims verksamhet i Kalmar växer och nu söker vi ytterligare en teknisk innesäljare.
För dig som har ett tekniskt kunnande och motiveras av att ge hög kundservice samt trivs i en fartfylld, varierad och lärorik arbetsmiljö finns här stora möjligheter. Du kommer tillsammans med dina kollegor hjälpa och råda våra kunder till den mest optimala lösningen för deras behov.

Som teknisk innesäljare hanterar du hela order- och offertflödet. Du arbetar tätt ihop med dina kollegor på avdelningen men du har även ett nära samarbete med den övriga organisationen, exempelvis vid beräkning av offertunderlag. Du har kontakt med kunder via mail, telefon och chatt.

Att vara teknisk innesäljare innebär att du arbetar du aktivt med säljstöd i form av innesälj och support till externa kunder och affärsområdesansvariga säljare. Du agerar spindeln i nätet och har därmed daglig kontakt med både kunder, utesäljare och leverantörer. Detta innebär att du verkar för ett starkt samarbete internt och externt gentemot kund.

För att uppnå gemensamt uppsatta resultat- och kvalitetsmål, krävs god vana av att jobba snabbt och effektivt med digitala system. Kundservice med både noggrannhet och effektivitet är avgörande och din ansvarskänsla för god kundupplevelse är 100%.
Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Kalmar.

Din profil
För att matcha det vi söker ser vi att du kan ha olika bakgrund:
Antingen så har du i dina tidigare roller arbetat med en kombination av teknik, administration och kundkontakt, där ditt servicetänk, engagemang och strukturerade arbetssätt varit avgörande för din framgång. Digitala arbetsverktyg behärskar du obehindrat och visst är CRM din bästa vän?
Du kanske har jobbat praktiskt inom området VS under några år och förskaffat dig teknisk kompetens därigenom, men känner dig nu redo för att kliva mot en roll där du driver kundens affär genom ditt servicetänk och tekniska kunnande.
Men du kan också ha en mer junior profil: du ha nyligen avslutat någon form av teknisk utbildning, har ett öppet, initiativrikt, socialt och serviceinriktat förhållningssätt och är redo att formas in i rollen som teknisk innesäljare.

Oavsett bakgrund så tror vi att du har en naturlig fallenhet för struktur, samtidigt som du gillar att ha flera bollar i luften. Du tar dig an dina arbetsuppgifter på ett effektivt, strukturerat och noggrant sätt och vill sträva efter att alltid få nöjda kunder.

Du är en van IT-användare och du känner dig bekväm i att arbeta i affärssystem samt MS Office.
Då rollen innebär många kontakter både internt och externt, ser vi att du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Vad erbjuder vi dig?
Hos Ventim erbjuds du ett spännande och självständigt arbete där teknik varvas med goda kundrelationer. Du blir en del av ett tryggt företag där alla medarbetare är nyckelpersoner som ansvarar för en serviceupplevelse i världsklass!

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marie Salebäck, telefon 072–090 89 80 eller e-post marie.saleback@premier.se
Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se, senast 7 maj 2023. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval så skicka gärna din ansökan redan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 8 städer och är idag cirka 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal, där vi matchar arbetsplatser i alla branscher med rätt kompetens. Vi erbjuder flexibla bemanning- och rekryteringslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Hos oss är det viktigt att vår personal har goda och sunda arbetsvillkor, vilket gynnar både kund och konsult. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar samt erbjuda våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Som vi på Premier brukar säga – vi jobbar med bra folk helt enkelt!
 

 

Dela detta jobb

logga
Teknisk innesäljare till Ventim i Kalmar

Premier Service AB