saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Teknisk Innesäljare till Elektroskandia Gävle

Företag Elektroskandia
Ort
Utgår

2023-06-11

Ansök nu

Teknisk Innesäljare till Elektroskandia Gävle

Har du ett intresse att arbeta med el-teknik och försäljning? Trivs du i en varierande roll med fokus på att leverera god service i ett nära samarbete med verksamheten? Bra! Då kan du vara den Tekniska innesäljaren Elektroskandia söker till Gävle.

Vill du bli en del av en arbetsplats där vi värdesätter olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling? Inom Elektroskandia arbetar ett gäng individer med olika styrkor och kvaliteter. Vi drivs av mottot att det är tillsammans vi blir bättre på det vi gör. Håller du med oss? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Om jobbet

Anställningsform: Tillsvidare

Vi erbjuder dig
Att få arbeta inom en global koncern där vi satsar på hållbara och långsiktiga lösningar så att vår bransch är med och bidrar till en bättre värld. Vi har styrkan i vår globala räckvidd genom Sonepar men också i lagandan och den familjära känslan inom Elektroskandia. Hos oss vill vi att du kontinuerligt utvecklas dels genom egna insatser, dels genom våra interna utbildningsmöjligheter. 

Arbetsuppgifter
Som teknisk innesäljare är du en viktig länk i säljkedjan där du arbetar med offertoptimering, orderhantering, inköp, leveransplanering samt verkar som koordinator inom större entreprenader. Du bistår även med teknisk rådgivning inom våra olika produktområden både internt och externt. Du arbetar som säljsupport till kundansvarig säljare och tillsammans med övriga innesäljare inom Region Mitt bidrar du till att utveckla vår totala affär inom det geografiska området. 

Vi söker dig med

  • Gymnasiekompetens eller erfarenhet förvärvad på annat sätt

  • Kunskap inom elbranschen med intresse för försäljning

  • Goda tekniska kunskaper

  • Meriterande för tjänsten är erfarenhet av elinstallation alternativt försäljning.

För att passa in i rollen så tror vi att du är en kommunikativ person som har ett genuint intresse av att hjälpa andra. Utmaningarna varierar från dag till dag och detta hoppas vi att du ska tycka är stimulerande och roligt. För att kunna ha möjlighet att lyckas och utvecklas så har du stöd från bland annat en grupp av tekniska innesäljare som sitter utspritt i regionen men också flertalet kollegor i varierade roller som verkar på orten. 

Inför en anställning hos oss på Elektroskandia genomför vi en bakgrundskontroll.

Ansökan
I våra rekryteringar arbetar vi med ett löpande urval vilket innebär att vi löpande går igenom ansökningar och bjuder in till intervjuer. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före ansökningstiden löper ut. Sista dagen att ansöka är 2023-06-11. Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du varmt välkommen att kontakta Martin Johansson, säljchef i region mitt tfn. 060-16 22 51.
Facklig kontaktperson för Unionen är Patrik Bäckström tfn. +46 40 38 51 13.

Om Elektroskandia 

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. Vi marknadsför och säljer elmateriel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data, säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.  Vi äger varumärkena Cylinda och Cardi.

Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cardi.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern. 

 

Dela detta jobb

Teknisk Innesäljare till Elektroskandia Gävle

Elektroskandia