saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Teknisk Innesäljare till Elektroskandia

Företag Elektroskandia
Ort
Utgår

2023-06-25

Ansök nu

Teknisk Innesäljare till Elektroskandia

Är du en tekniskt kunnig och relationsbyggande person med passion för försäljning? Vill du vara en del av ett framgångsrikt företag inom elteknik? Då är det här rätt tillfälle för dig att ta nästa steg i din karriär!

Elektroskandia Sverige söker en driven och entusiastisk teknisk innesäljare för att förstärka vårt team. Som teknisk innesäljare kommer du att spela en central roll i att erbjuda skräddarsydda lösningar till våra kunder och bygga starka affärsrelationer.

Om jobbet

Anställningsform: Tillsvidare

Vi rekryterar till två tjänster med placering i Göteborg och alternativt till en av våra etableringar i region väst (Halmstad/Borås/Trollhättan).

Du kommer att ingå i ett team med Tekniska Innesäljare i regionen och få mig, Fredrik Adolfsson, som chef. Mitt ledarskap bygger mycket på att vara närvarande och att vara informativ och skapa delaktighet, sen gillar jag även att arbeta med/se individen och hitta utvecklingsområden som hjälper till att hitta energin i vardagen och ha roligt på jobbet.

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:

 • Ge teknisk rådgivning och support till externa och interna parter för att hjälpa dem att maximera värdet av våra produkter och tjänster.

 • Arbeta aktivt med offertoptimering, offertuppföljning, orderhantering, inköp och leveransplanering.

 • Agera säljsupport och tillsammans med övriga innesäljare inom regionen bidra till att utveckla Elektroskandias totala affär och öka lönsamheten

 • Bygga och upprätthålla starka och långsiktiga affärsrelationer genom att tillsammans med kollegor besöka befintliga kunder för att säkerställa kundnöjdhet.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har:

 • Erfarenhet av teknisk försäljning och innesälj,

 • meriterande med kunskap inom elteknikområdet.

 • Meriterande för tjänsten är erfarenhet av elinstallation alternativt försäljning.

 • En förmåga att anpassa dig till olika kundbehov och kommunicera effektivt med olika typer av människor.

 • Starka kommunikationsfärdigheter både i tal och skrift, på både svenska och engelska.

 • En självdriven och resultatorienterad attityd samt förmågan att arbeta effektivt både självständigt och i team.

Vi är inte helt fyrkantiga med vem vi söker till denna tjänst, utan är du en person med rätt driv och vilja tror vi att du kommer lyckas bra i denna roll. VI lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! 

Har vi fångat ditt intresse? 

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär som teknisk innesäljare, skicka in din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att träffa dig och diskutera hur du kan bli en värdefull tillgång för Elektroskandia Sverige och vad vi kan erbjuda! Vi arbetar med ett löpande urval vilket innebär att tjänsten därför kan komma att tillsättas före ansökningstiden löper ut.  Skicka in din ansökan senast 2023-06-25.

Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du varmt välkommen att kontakta Fredrik Adolfsson, säljchef i Region Väst tfn. +46 31 86 93 06.

Facklig kontaktperson för Unionen är Patrik Bäckström tfn. +46 40 38 51 13.

Inför en anställning hos oss på Elektroskandia genomför vi en bakgrundskontroll.

Bli en del av Elektroskandia! 

Var med och bidra till en ljusare framtid genom att arbeta i en global koncern som aktivt tar fram hållbara och långsiktiga lösningar. Vi har styrkan i vår globala räckvidd genom Sonepar men också i lagandan och den familjära känslan inom Elektroskandia. Hos oss kan du utvecklas i din roll, med dina kollegor och med vårt företag.

Du ska trivas lite extra bra hos oss, därför erbjuder vi bland annat:

 • Friskvårdsbidrag och förmåner via samarbetspartners inom hälsa och träning

 • Flexibla klämdagar

 • Förmånscykel

 • Flexibel arbetsplats: möjlighet till hybridarbete om verksamheten tillåter

 • Personalrabatt på vårt sortiment

Mer info finner du på: https://info.elektroskandia.se/jobba-hos-oss/3-2/ 

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. Vi marknadsför och säljer elmateriel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data, säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.  Vi äger varumärkena Cylinda och Cardi.

Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cardi.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern. 

 

Dela detta jobb

Teknisk Innesäljare till Elektroskandia

Elektroskandia