saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Teknisk innesäljare till division Infra -Lokalnät/Transmission

Företag Elektroskandia
Ort
Utgår

2023-06-04

Ansök nu

Teknisk innesäljare till division Infra -Lokalnät/Transmission

Vill du bli en del av en arbetsplats där vi värdesätter olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling? Inom Elektroskandia arbetar ett gäng individer med olika styrkor och kvaliteter. Vi drivs av mottot att det är tillsammans vi blir bättre på det vi gör. Håller du med oss? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Ort: Enligt överenskommelse  Anställningsform: Tillsvidare 

Vi erbjuder dig
Att få arbeta inom en global koncern där vi satsar på hållbara och långsiktiga lösningar så att vår bransch är med och bidrar till en bättre värld. Vi har styrkan i vår globala räckvidd genom Sonepar men också i lagandan och den familjära känslan inom Elektroskandia. Hos oss kan du utvecklas i din roll, med dina kollegor och med vårt företag.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en teknisk innesäljare inom Lokalnät/Transmission på Division Infra där du kommer bli en viktig länk i säljkedjan. Arbetet består av offert- och orderhantering där du är med och samordnar leveranserna till projekten ihop med kund. Resor i arbetet förekommer. Ditt arbete sker i nära samarbete med våra kundansvariga utesäljare och Key Account Managers samt våra leverantörer. Primär arbetsuppgift för denna tillsättning är inom vårt verksamhetsområde Transmission, men där även Lokalnät innefattas i tjänsten.

Vi söker dig med...
Goda kunskaper inom Transmission/elkraft, men även du med erfarenhet och produktkunskap inom Lokalnät är välkommen att söka denna tjänst då vi erbjuder ett internt utbildningspaket för att säkerställa att du får nödvändig kompetens inom Transmission. Du har en god serviceförmåga där kundfokus är en viktig värdering inom Elektroskandia.

Du bör ha en utbildning på minst gymnasienivå, gärna med praktisk erfarenhet från Elnätbranschen, alternativt utbildning eller erfarenhet vi bedömer likvärdig. Då arbetet kommer innefatta kontakter med utländska leverantörer och kunder ser vi att du har goda språkkunskaper i engelska.

Som person ser vi att du är tillmötesgående där du har intresse, förmåga och viljan att hjälpa kunden att hitta bästa möjliga lösning. Du är noggrann, ansvarsfull och affärsmässig i dina relationer, som du skapar och underhåller kontinuerligt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi ser också att du förstår och tillämpar affärsmässiga principer där du har god förmåga att planera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar och offerter till kund. Du kommer att vara en betydelsefull länk i säljkedjan och det är viktigt att du är serviceinriktad, strukturerad och noggrann. Vi ser också att du är utåtriktad och socialt aktiv i affärsmässiga sammanhang, där du skapar kontakter och underhåller relationer. Du har energi och ett engagemang som smittar av sig på teamet och våra kunder.

Ansökan
I våra rekryteringar arbetar vi med ett löpande urval vilket innebär att vi löpande går igenom ansökningar och bjuder in till intervjuer. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före ansökningstiden löper ut. Sista dagen att ansöka är 4 juni. Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du varmt välkommen att kontakta Pär Trumbäck, Kundsupportchef, tfn. +46 19 19 87 37. Facklig kontaktperson för Unionen är Patrik Bäckström tfn. +46 40 38 51 13.

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. Vi marknadsför och säljer elmateriel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data, säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.  Vi äger varumärkena Cylinda och Cardi.

Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cardi.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern. 

Dela detta jobb

Teknisk innesäljare till division Infra -Lokalnät/Transmission

Elektroskandia