saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Teknisk innesäljare

Ort
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Teknisk innesäljare

Trivs du i ett arbete med fokus på försäljning, service och nöjda kunder? Vill du ha ett jobb där du får dra nytta av ditt kunnande inom EL och ditt driv att hitta lösningar? Som Teknisk innesäljare hos Solar bemöter du våra kunder över telefon, datorn och i butiken, för att erbjuda bästa möjliga service utifrån deras behov. Hos oss kommer du att förbättra våra kunders verksamheter genom teknisk rådgivning, problemlösning samt med våra värdeskapande tjänster.  

Låter ovan som din nästa utmaning? Då kan du vara vår nya klart-jag-kan-kollega till Luleå. Vi söker en målinriktad och engagerad medarbetare som vill växa tillsammans med oss i region Norr.

Vi erbjuder  
Ett omväxlande och utmanande arbete i en spännande bransch hos en av Europas ledande Sourcing & Services företag inom El och VVS. Det ges goda möjligheter till personlig utveckling inom företaget. Vår organisation lever efter mottot ”Stronger Together” och nu behöver vi dig för att bli ännu starkare.

Ditt fokus
Utifrån kundens behov arbetar du med problemlösning, offerthantering, försäljning och tjänster i digitala kommunikationssystem som telefon och dator. I din roll kommer du att driva ditt arbete självständigt, men samtidigt samarbeta med kollegor inom Solar för att ge våra kunder bästa möjliga lösning. En del i detta arbete ingår att få fram smarta lösningar som underlättar kundernas vardagsarbete. Du kommer även att vara en del av vårt löpande förbättringsarbete.  

Kvalifikationer   

  • Vi önskar teknisk/El-teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande erfarenhet (exempelvis som installatör, tekniker eller projektör)

  • Grundläggande kunskaper i Officepaketet

  • Grundläggande kunskaper i engelska  

  • Teknisk vidareutbildning förslagsvis från el-branschen ses som meriterande  

Profil  
Förutom att du har ett intresse för rådgivning och försäljning ser vi att du tycker om att arbeta med många kontaktytor. Du har förmåga att förstå kundens behov och omvandlar detta till att vara kreativ och fokuserad på lösningar. Du tar stort eget ansvar i ditt arbete att agera professionellt, hitta effektiva lösningar för våra kunder och säkerställa goda affärer för att tillsammans med ditt team nå uppsatta mål. Utmaningar tar du till dig som en möjlighet att utvecklas i din roll. För att lyckas som Teknisk innesäljare hos oss behöver du trivas med ett strukturerat arbetssätt och att dagligen arbeta med digitala kommunikationsmedel.

Kontakt och Ansökan  
Låter detta som du? Vi arbetar med löpande urval varför vi önskar din ansökan snarast. Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Emil Sjöström, Chef Kompetenscenter Norr Mobil 070 6005369

Välkommen med din ansökan via länk!

Dela detta jobb

logo
Teknisk innesäljare

Solar Sverige Aktiebolag