saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Teamledare till Loopia i Västerås

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2023-06-25

Ansök nu

Teamledare till Loopia i Västerås

Teamledare till Loopia i Västerås

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en fena på förstklassig service och IT och känner dig redo för att ta ett nytt steg in i en ledande roll? Då ska du söka tjänsten som Teamledare på Loopia!

TJÄNSTEBESKRIVNING
Att arbeta som Teamledare hos oss på Loopia innebär att du är ansvarig för den dagliga driften av vår supportavdelning. Här hjälper vi våra kunder med en mängd olika frågor och problem de kan tänkas stöta på. Ingen kund är den andra lik och frågorna varierar, vilket gör att du utvecklas snabbt. I din roll som Teamledare ansvarar du, tillsammans med en kollega, för ett team på runt 25 medarbetare. Detta innebär ett övergripande personalansvar med arbetsuppgifter som bland annat schemaläggning, medarbetar- och lönesamtal.

Som Teamledare utgör du en viktig del när det kommer till kompetensutveckling inom teamet. Du är högst delaktig i att driva igenom förändringar och utveckla dina medarbetare.

Dina främsta arbetsuppgifter som Teamledare kommer innefatta:
• Stötta och motivera ditt team i arbetet på supporten
• Leda det dagliga arbetet mot uppsatta mål
• Ansvara för bland annat schemaläggning och medarbetarsamtal för teamet
• Ansvara för kompetensutveckling och förändringsarbeten inom teamet

Personprofil
Vi söker dig som alltid prioriterar nöjda kunder och har viljan att ge den bästa möjliga servicen. Som person är du en social lagspelare som sprider positiv energi omkring dig. Du stimuleras av att jobba med människor dagligen då du har regelbunden kontakt med såväl medarbetare som kunder. Du har förmågan att prioritera vad som behöver göras först och tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir genomförda. Vidare tror vi att du brinner för webb, IT samt att ge fantastisk service.

För att lyckas i rollen så har du med fördel erfarenhet av ledarskap och personalansvar sedan tidigare, gärna inom kundtjänst– eller support. Du trivs i en roll där du får möjlighet att leda och stötta andra människor runtomkring dig samt följa och förvalta deras utveckling inom företaget. Att leda förändringsarbeten och vara delaktig i kontorets utveckling framåt motiverar dig och faller dig naturligt.

För att lyckas i rollen som Teamledare har du:
• God kommunikationsförmåga i svenska och engelska, i tal och skrift
• Genuint IT- och teknikintresse
• Tidigare erfarenhet av ledarskap och personalansvar
• Tidigare erfarenhet av att jobba i kundtjänst- eller support

Övrigt
Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Västerås

Företagspresentation
Loopia är webbhotellet som erbjuder lättanvända tjänster, kunskapsdelning och en riktigt grym support för att hjälpa dig att snabbt och enkelt komma i gång online med hemsida, e-post och allt därtill.

Vår resa startade 1999 under namnet NetConnect. Mycket har hänt sedan dess och i dag är vi Sveriges största och ledande leverantör av domännamn och webbhotell. Vi erbjuder säkra, stabila och användarvänliga tjänster tillsammans med en prisbelönt support som hjälper dig att snabbt och enkelt komma i gång med hemsida, e-post, webbutik och allt annat du behöver för att göra succé online.

Loopia AB är en del av Loopia Group med verksamhet i Sverige, Norge, Finland och Centraleuropa. Läs mer på vår hemsida: https://www.loopia.se/

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos kunden.

Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta Konsultchef Alfred Domberg via alfred.domberg@performiq.se redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Dela detta jobb

logo
Teamledare till Loopia i Västerås

PerformIQ