saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

System- & processpecialist B2B Service

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-03-24

Ansök nu

System- & processpecialist B2B Service

About the job

Vi söker nu en System- & processpecialist till Vattenfall Kundservice Norden med placering i Umeå. 

Vattenfall Kundservice B2B består av medarbetare som ansvarar för interaktionerna och relationerna med våra stora företagskunder (t.ex. fastighetsägare, kommuner, landsting, industrier mm) samt från våra uppdragsgivare.

De samtal och mail som kommer från våra kunder handlar till största del om flyttärenden, fakturafrågor, ändringar av referenser och faktureringsadresser. Fokus ligger på huvudprocessen fakturering. Våra uppdragsgivare Eldistribution, Sales B2B och Värme skickar även in egna ärenden som behöver åtgärdas.

Om rollen 

När man arbetar som System- & Processpecialist så ingår arbetsuppgifter som att övervaka, ge support och utveckla affärs & systemprocesser när underhåll, incidenter och utveckling behövs.

Man agerar som expert mot uppdragsgivare och externa leverantörer och ansvara för att de serviceavtal vi har upprätthålls är prioriteringar i rollen.

Dina arbetsuppgifter 

Du kommer att tillhöra B2B Kundservice tillsammans med kollegor som planerar arbetet framåt med syfte att skydda, stödja och kvalitetssäkra systemprocesserna. Säkerställa efterlevnad av SLA och affärsutveckling ingår i arbetsgruppens målbild. Du kommer arbeta både självständigt och i grupp tillsammans med erfarna och utvecklingsorienterade kollegor som vill dela med sig av sina kunskaper. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och utmana såväl dig själv som din omgivning med dina unika färdigheter.

Your profile

  • god samarbetsförmåga med kunden i fokus och gärna erfarenhet av B2B

  • förmåga att analysera och bedöma risker

  • hög kunskap inom relevanta processer, exempelvis fakturering, bokföring, elmarknadsregler, fodringshantering, betalningsflöden, avtal och mätning

  • erfarenhet av testarbete

  • deltagit i utvecklingsprojekt

  • universitetsexamen, jämförbar utbildning eller arbetslivserfarenhet

  • förmågan att ta initiativ, vill lära sig nya saker och är nyfiken

  • erfarenhet och förmåga att arbeta både ensam och i grupp

  • goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Additional information

Vi erbjuder   
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle erbjuder vi dig ett utvecklande och omväxlande arbete med många kontaktytor. För oss på Vattenfall är det viktigt att arbete och privatliv har en god balans, därför erbjuder vi flexibilitet i arbetet samt möjlighet till att arbeta hemifrån vid behov. Vi har även en hel del andra personalförmåner som exempelvis arbetstidsförkortning, förmånliga tjänstepensionsavtal, föräldraledighetstillägg med mera. Läs mer om våra förmåner här.  

Placeringsort  
Umeå

För mer information om själva tjänsten kontakta rekryterande chef Åsa Johansson, asa1.johansson@vattenfall.com För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Anna uppström, anna.uppstrom@vattenfall.com

Fackliga representanter via Vattenfalls växel, 08 739 50 00 shahriar.badiei@vattenfall.com  (Akademikerna), Christer.Ahnvon@vattenfall.com (Unionen), Cecilia Bodin (Ledarna) , Mikael Mukka (SEKO) 

Välkommen med din ansökan senast 24 mars 2023. Vi tar endast emot ansökningar via vår webbplats.  

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering här.  

Då säkerheten för Vattenfall och dess anställda är avgörande kommer vi innan varje anställning genomföra en ”pre-employment screening”. Dessa kontroller baseras på din roll som du kommer att fylla inom Vattenfall. Kontrollerna kommer att utföras av en tredje part, Validata.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.  

Vi ser fram emot din ansökan! 

About the company

Vattenfall är en av Europas största producenter och återförsäljare av el och värme. Våra huvudmarknader är Sverige, Tyskland, Nederländerna, Danmark och Storbritannien. Inom Vattenfallkoncernen finns cirka 20 000 anställda. Vi har elektrifierat industrier, levererat energi till bostäder och förvandlat tillvaron genom innovation i över hundra års tid. Vi vill nu göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation och vi driver på övergången till ett hållbart energisystem. 

#Blocket

Dela detta jobb

System- & processpecialist B2B Service

Vattenfall AB