saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Spontanansökan ledaregenskaper, ICA Maxi Kristinehamn

Företag Yobber AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-30

Ansök nu

Spontanansökan ledaregenskaper, ICA Maxi Kristinehamn

Vill du bli vår nya kollega?
Din viktigaste roll blir att erbjuda kunderna bästa tänkbara service. Med ett högt tempo, personligt ansvar och engagemang kommer du tillsammans med dina kollegor lyfta kundbemötandet till högsta möjligaste nivå. Du ska självklart gilla service, kundkontakt och ha en bra arbetsmoral. Du är vårt ansikte utåt. Med hjälp av din positiva inställning bidrar du till teamets laganda och en trivsam arbetsmiljö.

Det dagliga arbetet i butiken skiftar mellan att möta kunder, arbeta i kassan och plocka upp varor på våra olika avdelningar. Vi ser gärna att du har fyllt 18 år och att du har god fysik eftersom det förekommer tunga lyft. Du får en härlig arbetsplats med högt tempo, ett bra team med goda utvecklingsmöjligheter.

Ansökan består av ditt CV, frågor från oss och en kort videointervju med ett antal frågor som du spelar in med hjälp av en smartphone, surfplatta eller dator med webbkamera. Med denna video får du möjligheten att visa vem du är redan vid din ansökan och vi får en mer rättvis bild av dig. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord ett papper.

Känner du att detta passar dig? Välkommen att registrera in din ansökan här nedan. Stort lycka till!

Dela detta jobb

Spontanansökan ledaregenskaper, ICA Maxi Kristinehamn

Yobber AB