saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Spontanansökan, delikatess 15-20h/v

Företag Yobber AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-30

Ansök nu

Spontanansökan, delikatess 15-20h/v

Har du ett stort matintresse? Är du en glad och driven person som älskar att dela med dig av din kunskap? Tycker du om att inspirera och ge service i världsklass? Då söker vi dig!

OM DIG
Vi söker dig som har en positiv grundsyn och som tycker att det är roligt att arbeta! Det är viktigt att du brinner för kundservice och gillar mötet med andra människor. Gillar du försäljning kommer du trivas bra hos oss på ICA Luthagens Livs. För oss är det väldigt viktigt att du är en engagerad person som älskar att göra saker och ting ännu bättre och ge det där lilla extra till kunden.
Tidigare erfarenheter av dagligvaruhandel är naturligtvis meriterande men bästa meriten är den rätta viljan och intresse för mat.

OM TJÄNSTEN
Arbetet innefattar vardagar, kvällar och helger med varierande arbetsuppgifter. Vi ser dig främst som en säljare vid vår manuella delikatessdisk. För att trivas hos oss ska du vara orädd inför nya arbetsuppgifter, känna dig trygg i att dagligen möta nya människor och vara hjälpsam. För att söka tjänsten ska du vara 18 år.

Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! För att vi ska få se vem du verkligen är får du skicka in ditt cv, samt svara på ett par videofrågor med hjälp av din kamera i mobilen, surfplattan eller datorn. Då får du som söker chansen att vara mer än ett cv.

Platsannonsen ligger ute under längre tid och din ansökan sparas i tre månader. Under den perioden matchas din ansökan mot de lediga jobb som finns i butiken. Efter tre månader makuleras din ansökan. Kallelse till ev. intervju går till din mailadress. Har du frågor under tiden så ta kontakt med oss, kontaktuppgifterna hittar du i högerkolumnen.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Spontanansökan, delikatess 15-20h/v

Yobber AB