saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

OM OSS

Vi på ICA Kvantum Hammarö ligger alltid steget före. Därför kan du alltid lämna in en spontanansökan om vi inte har några lediga tjänster ute. Hos oss får du ett härligt och utvecklande jobb med trevliga kollegor!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Att arbeta i vår butik innebär att man hjälper till där det behövs. Vanliga arbetsuppgifter är att du arbetar i kassan, plockar varor ute i butiken, arbetar med postutlämning, frukt & grönt, förbutiken, delikatess, bageri eller hjälper våra kunder att hitta det de letar efter. Dagarna kan variera väldigt mycket och det är de som gör det så roligt att arbeta på ICA!

Öppettiderna i butiken är mån-sön 06:30-22:00. Arbetet kan infalla under vardagar och helger samt innefatta morgonarbete, dag- och kvällsarbete.

DIN PROFIL

För att trivas hos oss bör du inte vara rädd för att ta egna initiativ, vara öppen för att lära dig nya arbetsuppgifter och gärna ha ett helikopterperspektiv för att se var man kan tänkas behöva hjälpa till. För att arbeta hos oss ska du vara minst 18 år.

OM REKRYTERINGEN

I din ansökan kommer du att få besvara två videofrågor och ett par ja/nej-frågo samt bifoga ditt cv och 1–2 st. referenser. Referenser kan t.ex. vara en tidigare arbetsgivare, kollega, lärare eller mentor.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

Spontanansökan ICA Kvantum Hammarö

Företag Yobber AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Dela detta jobb