saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Spontanannons, ICA Supermarket Esplanad, STOCKHOLM

Företag Yobber AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-30

Ansök nu

Spontanannons, ICA Supermarket Esplanad, STOCKHOLM

Har vi ingen ledig tjänst ute är du mer än välkommen att skicka in en spontanansökan. Vi vill alltid komma i kontakt med ambitiösa människor som vill jobba med oss!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Att jobba på ICA Supermarket Esplanad innebär att man hjälper till där det behövs. En arbetsdag kan du jobba i kassan, plocka varor ute i butiken och ta hand om våra kunder. Som arbetsgrupp är vi starka tillsammans.

DIN PROFIL
För att trivas hos oss bör du vara en serviceinriktad person som inte räds för att ta egna initiativ, försäljningsorienterad, ansvarstagande och en teamplayer. För att kunna arbeta hos oss bör du fyllt 18 år.

OM OSS
ICA Esplanad är en av Stockholms främsta livsmedelsbutiker med ca 70 anställda. Vi är en färskvarubutik med en stor delikatessdisk som bidrar till en härlig känsla av saluhall mitt på Östermalm. Vi är stolta över att erbjuda våra kunder ett brett och kvalitativt sortiment av dagligvaror samt kunnig och engagerad personal.

OM REKRYTERINGEN
I din ansökan kommer du att få besvara två videofrågor samt bifoga ditt cv. Här har du en chans att vara mer än att tråkigt CV i högen!

Vi ser fram emot din ansökan!

Dela detta jobb

Spontanannons, ICA Supermarket Esplanad, STOCKHOLM

Yobber AB