saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Spontanannons för dig över 18 år, ICA Supermarket Torghallen, Askersund

Företag Yobber AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-30

Ansök nu

Spontanannons för dig över 18 år, ICA Supermarket Torghallen, Askersund

OM OSS
Vi har totalt tre butiker som vi är väldigt stolta över; ICA Supermarket Torghallen, ICA Jouren i Askersund och Sojas ICA-hall i Vretstorp. Via denna annons kan du söka till en, två eller alla tre butiker!

Att vara Askersunds och Vretstorps bästa matvarubutiker är vår drivkraft. Våra kunder kommer till oss för vår kvalité, vårt breda matvarusortiment, trevlig, kunnig och serviceinriktad personal, generösa öppettider och prisvärda varor.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Att jobba i någon av våra tre butiker innebär att man hjälper till där det behövs. Ena dagen kan du jobba i kassan och plocka varor ute i butiken. Andra dagen kan du ta hand om postutlämning och hjälpa våra kunder. Som arbetsgrupp är vi starka tillsammans.

DIN PROFIL
För att trivas hos oss bör du vara en glad och serviceinriktad person som inte räds för att ta egna initiativ, försäljningsorienterad, ansvarstagande och en teamplayer. För att söka denna tjänst ska du vara över 18 år.

OM REKRYTERINGEN
I din ansökan kommer du att få besvara två videofråga samt bifoga ditt cv. Här har du en chans att vara mer än ett floskligt personligt brev i högen.

Vi ser fram emot din ansökan!

/Annika och Mats

Dela detta jobb

Spontanannons för dig över 18 år, ICA Supermarket Torghallen, Askersund

Yobber AB