saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Sommarjobb – kundtjänst på medicintekniskt företag i Malmö

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2023-06-09

Ansök nu

Sommarjobb – kundtjänst på medicintekniskt företag i Malmö

Vi söker dig som har erfarenhet eller vill arbeta med kundtjänst. Är du dessutom strukturerad, engagerad och positiv kan vi erbjuda ett uppdrag hos ett medicintekniskt företag i Malmö. Du får utbildning på plats och en möjlighet att arbeta i ett fantastiskt team på fem personer.

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Tjänsten passar dig som trivs i en mångsidig roll där arbetet främst består i att ta emot och hantera beställningar samt administrera reklamationer av medicintekniska produkter.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som kundtjänstmedarbetare är:
• Orderhantering
• Registrera inkomna reklamationer mot leverantör
• Svara på frågor gällande leveranser och beställningar

Personprofil
Vi söker efter dig som är en social lagspelare med en stor vilja att utvecklas. Du kommer att ha daglig kontakt med kunder så din känsla för att göra det lilla extra är mycket viktig. Du är kommunikativ och mån om ett gott samarbete. Vidare tror vi att du är lösningsorienterad och ser positivt på de utmaningar du stöter på. Har du erfarenhet från nordiska språk är det mycket meriterande.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som kundtjänstmedarbetare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ:s värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid juni, juli, augusti
Arbetstider: 8-16:30
Plats: Limhamn/ Malmö

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos kundföretaget.
Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Jesper Wahlgren på jesper.wahlgren@performiq.se

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Dela detta jobb

logo
Sommarjobb – kundtjänst på medicintekniskt företag i Malmö

PerformIQ