saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

OM OSS & BUTIKEN
Nu söker vi på ICA Kvantum Uddevalla årets sommarjobbare!
Ett kul arbete med många glada arbetskamrater och massor av härliga kunder.
Vårt mål är att möta våra kunder med en välfylld och attraktiv butik med en hög grad av service varje dag.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Att sommarjobba i vår butik innebär att man hjälper till där det behövs. Vanliga arbetsuppgifter är att du arbetar i utcheckningen, plockar varor ute i butiken eller i våra manuella avdelningar. Dagarna kan varierar väldigt mycket och det är de som gör det så roligt att arbeta på ICA Kvantum! Du får superbra arbetslivserfarenhet och du tjänar pengar samtidigt också förstås.

DIN PROFIL
För att trivas hos oss bör du vara en glad och serviceinriktad person som inte rädd att ta egna initiativ vara öppen för att lära dig nya arbetsuppgifter och gärna ha ett helikopterperspektiv för att se var man kan tänkas behöva hjälpa till. Att du själv är framåt, driven och har en vilja att utveckla dig själv ser vi som en självklarhet. För att sommarjobba hos oss ska du vara över 18 år och kunna arbeta v. mellan 24 - v. 33. Du kommer att få ange vilka perioder du kan arbeta i din ansökan. Gillar du ett högt tempo och att ge bra personlig service du ska du inte tveka på att söka!

OM REKRYTERINGEN
I din ansökan kommer du att få besvara tre videofråga samt bifoga ditt cv och två st. referenser. Vi tar endast emot ansökningar via Yobber. Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi rekryterar löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

/Fredrik Fast med personal

 

Sommarjobb 2023 ICA Kvantum Uddevalla

Företag Yobber AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Dela detta jobb