saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sommarjobb 2023 Butiksmedarbetare kök/deli

Företag Yobber AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-09

Ansök nu

Sommarjobb 2023 Butiksmedarbetare kök/deli

Är du vår nästa stjärna i vår kallskänk/delikatess?

Vi på Maxi ICA Stormarknad Vetlanda söker nu dig som vill vara med och skapa kundservice i världsklass.

Vi söker nu Butiksmedarbetare att förstärka vårt team till sommaren 2023. Som Butiksmedarbetare i vår kallskänk och delikatess arbetar du i team och lägger ihop smörgåsar till Oskars Konditori, tillverkar måltidslösningar till försäljning i butiken samt gör plankor, smörgåstårtor osv på beställning av kund.

Arbetet i vår kallskänk sker mestadels i team där ansvarig fördelar arbetet men att vara en initiativtagande person som även jobbar bra individuellt är en förutsättning då arbetet även innefattar arbete i vår delikatess.

I delikatessen arbetar du med kundkontakt och service. Här expedierar du våra kunder charkuterier, pålägg och annat som erbjuds i delikatessdisken.

Vi prioriterar alltid kunden och ger ett kundbemötande som bidrar till servicekänsla, inspiration och (mer)försäljning.

Vi ser att du som person har matglädje, är driven och inspirerande. Du trivs med en utvecklande miljö och framåtanda! Som person tycker du om nära kundkontakt och samarbete med dina medarbetare.

Vår kallskänk/delikatess bemannas Måndag-Lördag mellan tiderna 05-19 så vi ser att du är flexibel att kunna arbeta varierande pass under dessa tider.

Du är minst 18 år gammal och har en mycket god känsla för service, eftersom våra kunder alltid kommer i första hand. Oavsett om du befinner dig inne i köket eller på butiksgolvet så är kunden alltid vårt största fokus. Erfarenhet av butiksarbete/ kallskänksarbete är meriterande. Vi ser att du är kommunikativ och ordningsam samt har en positiv inställning.

Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med fantastiska kollegor där du får möjlighet att arbeta i en spännande miljö nära våra kunder. Är du intresserad av att jobba tillsammans med oss? Sista ansökningsdag är 9/4 men vänta inte med att ansöka, vi gör löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Dela detta jobb

Sommarjobb 2023 Butiksmedarbetare kök/deli

Yobber AB