saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Sifvert skruv söker sin nya Butikschef!

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2023-03-28

Ansök nu

Sifvert skruv söker sin nya Butikschef!

Sifvert skruv söker sin nya Butikschef!

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en engagerad person som drivs av genuina kundmöten? Söker du en familjär arbetsplats där du får chansen att leda en grupp mot framgång? Då kanske du är stjärnan vi söker till Sifvert skruv!

Som Butikschef hos Sifvert skruv får du chansen att leda ett mindre team i det dagliga arbetet i butiken men är även ansvarig för teamets utveckling, du sköter därför bland annat utvecklingssamtal och är en coach till dina kollegor dagligen.
Tillsammans med teamet samarbetar ni med innesäljare, orderavdelning och lager för att skapa en bra kundupplevelse för kunderna och skapa nytänkande rutiner.

Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat:
• Ansvara och leda teamet i det dagliga arbetet
• Ta hand om personalfrågor och sköta utveckling av personalen
• Vara drivande i utvecklingen av rutiner.
• Registrera och hantera kundorders i kassasystemet
• Arbeta med sortimentutveckling

Personprofil
Vi söker dig som först och främst är kundorienterad och självgående, men vi ser gärna att du har en viss erfarenhet av en ledande roll sedan tidigare, alternativt långvarig erfarenhet av butiksarbete. Vidare ser vi att du har en positiv inställning och att du besitter en vilja att lösa problem och utmaningar som uppstår.

Sifverts butikskunder arbetar inom installation, bygg, verkstad och entreprenad. Du får därför gärna ha erfarenhet från järnhandelsbranschen även om detta inte är ett krav. Du kan också ha praktisk erfarenhet från andra områden som gör dig trygg i vår värld, antingen privat eller professionellt.

Som person tror vi att du gillar ordning och reda, att du har en servicevilja och en driftkraft att vilja utvecklas och att utveckla. Vi tror också att du är prestigelös, har tålamod och att du är en lagspelare.

Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och tillsvidare
Arbetstid: Måndag-fredag 7-16
Plats: Elektravägen 53, Hägersten

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Sofie Gustafsson på sofie.gustafsson@performiq.se

Företagspresentation
Sifvert har en lång tradition av handel bakom sig, 4 generationer av släkten Sifvert har drivit företaget i 130 år. Företaget har förvandlats från att vara en järnhandel med typiskt järnhandels-sortiment till att idag vara en skruvspecialist som numera förser hela Sverige med många fästelement.

Sifvert skruv erbjuder tillverkande företag produkter och tjänster av hög kvalitet inom mekanisk infästning. Sifvert kännetecknas av hög kompetens, personlig service och kundanpassade lösningar som skapar mervärde. De kunder som besöker butiken är oftast aktiva inom branscher som installation, bygg, verkstad och entreprenad inom stor Stockholmsområdet.
Med 150 års kunskap och erfarenhet i branschen är Sifvert det trygga alternativet.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Sifvert skruv söker sin nya Butikschef!

PerformIQ