saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Servicerådgivare i Göteborg

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-24

Ansök nu

Servicerådgivare i Göteborg

Har du erfarenhet av administration, en hög känsla för service samt tidigare erfarenhet från verkstadsarbete mot fordonsindustrin och vill få chansen att arbeta hos vår kund i Göteborg? Då har vi möjligheten för dig! 

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Servicerådgivare/kundmottagare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära att agera både en servicefunktion men också praktiskt ute i verkstaden om det finns behov. Du kommer ha mycket kundkontakt, ansvara för att skapa order, göra bokningar, planera samt se till att kontakten med kunder och leverantörer sker på bästa möjliga sätt till bäst lämpad person och avdelning. Du kommer ta emot kunder både direkt på anläggningen och via telefon. I rollen som servicerådgivare/kundmottagare kan det dessutom även ingå verkstadsadministration, hantering av reklamationer och andra administrativa uppgifter. Närmare bestämt kommer arbetet innefatta:

  • Service mot kunder, både på plats, i telefon och på mejl
  • Skapa order, göra bokningar samt förankra ärenden till avdelningarna
  • Administration
  • Vid behov även hjälpa till i verkstaden


PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Som servicerådgivare/kundmottagare ser vi att du har arbetslivserfarenhet av administrativt arbete. Det är viktigt att du är van vid att använda dator och telefon som ditt arbetsredskap då en stor del av ditt arbete kommer att utföras via dessa medel. Det är mycket meriterande om du tidigare har arbetat inom verkstadsindustrin. För att passa i rollen som kundmottagare ser vi att du är servicemedveten, strukturerad och får energi av att ge kunden bästa möjliga bemötande. Med fördel har du även ett intresse av fordon och trivs i en roll med hög variation. Som person ser vi att du är positiv och arbetsvillig, du sätter laget före jaget och värdesätter ett gott teamarbete där alla arbetar mot ett gemensamt mål - kundnöjdhet arbetstrivsel och kvalitet.

För att passa i rollen som kundmottagare ser vi att du har:

  • Administrativ erfarenhet, gärna från likvärdig roll 
  • Serviceinriktad 
  • God vana av att arbeta med telefon och mejl
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
  • Meriterande om du tidigare själv har arbetat med montering eller inom verkstad mot fordonsindustrin


OM TJÄNSTEN
Tjänsten som servicerådgivare/kundmottagare är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående. Du får en visstidsanställning om 6 månader med goda möjligheter till förlängning om allt fungerar bra. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund i Göteborg. 

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. För frågor om tjänsten, kontakta ansvarig konsultchef Frida Lindahl via frida.lindahl@eterni.se.
 
Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Servicerådgivare i Göteborg

Eterni Sweden AB