saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Serviceinriktad kassamedarbetare på deltid till företag i Malmö!

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-28

Ansök nu

Serviceinriktad kassamedarbetare på deltid till företag i Malmö!

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du tidigare erfarenhet av kassystem och arbete inom service? Är du själv serviceinriktad och vill arbeta i en social roll? Läs då vidare om rollen som butiksmedarbetare till vår väletablerade kund i Malmö!

PerformIQ söker för kunds räkning en arbetsam person för arbete som kassamedarbetare på deltid för ett längre uppdrag. Vår kund är en välkänd aktör inom byggprodukter. I rollen som kassaarbetare kommer du att stå i kassan och ta emot och serva fakturakunder, men även vara behjälplig i butiken.

Personprofil
Vi söker dig som är snabblärd, positiv och har en vilja att lära dig. Vidare har du en god initiativförmåga och räds inte för att hjälpa till där det behövs. Det är viktigt att du är flexibel och utåtriktad i ditt kundbemötande och att du värdesätter att ge varje kund service i världsklass. I övrigt ser vi att du:

• Gärna har arbetat i butik tidigare
• Gärna har körkort och tillgång till bil (ej ett krav)
• Har tidigare erfarenhet från serviceyrke och kassasystem
• Har en annan sysselsättning (studier, annat arbete, idrottssatsning)

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig. Du kommer att tillhöra vår kunds pool och bli utbokad på arbete enligt överenskommelse och efter önskemål med möjlighet till sommarjobb.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Deltid, måndag-fredag
Arbetstider: Dagtid
Plats: Malmö, Bulltofta & Fosie

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ.

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Jesper Wahlgren, jesper.wahlgren@performiq.se

Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Dela detta jobb

logo
Serviceinriktad kassamedarbetare på deltid till företag i Malmö!

PerformIQ