saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

SENIOR AFFÄRSUTVECKLARE B2C SOLCELLER OCH LAGRING PÅ VATTENFALL

Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-07

Ansök nu

SENIOR AFFÄRSUTVECKLARE B2C SOLCELLER OCH LAGRING PÅ VATTENFALL

Vattenfall med 20 000 anställda är en av Europas största producenter och återförsäljare av el och värme. Vi har elektrifierat industrier, levererat energi till bostäder och förvandlat tillvaron genom innovation i över hundra års tid. Nu vill vi göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation och vi driver på övergången till ett hållbart energisystem – och för det behöver vi din hjälp.

Om du vill skapa värde till våra kunder genom att erbjuda ren, distribuerad och förnybar energi i form av solenergi- och energilagringslösningar liksom tjänster kopplade till dessa produkter, ja då är kanske just du vår nästa kollega och stjärna!

Om tjänsten

Som senior affärsutvecklare med ansvar för det nordiska privatsegmentet kommer du tillsammans med dina kollegor att utveckla sol- och lagringsverksamheten (DES) i Sverige och Finland. Förutom att driva olika projekt kopplade till detta kommer du att ansvara för hela processen från att generera leads till att kunden beställer en anläggning.

I denna roll kommer du också att arbeta med marknadsföring samt säkerställa ett starkt resultat och en genomarbetad strategi, en förstklassig kundupplevelse samt en robust process, inklusive uppföljning och rapportering.

Ett nära samarbete med alla involverade enheter är avgörande här, inklusive funktioner som Inköp, Legal och Kundombudsmannen. Genom att samarbeta tvärfunktionellt kan vi säkerställa en sömlös process och en enhetlig kundupplevelse.

Dina ansvarsområden inkluderar också budgetarbete, förhandlingar med partners, avtalstolkning och liknande för att säkerställa att våra samarbeten är lönsamma och hållbara.

Vem är du?

Vi tror att du har en akademisk examen inom teknik, ekonomi eller motsvarande, alternativt har förvärvat dessa kunskaper på annat sätt. Du har gärna minst 2-4 års erfarenhet av arbete inom komplex försäljning inom energi, entreprenad, bygg, tekniska konsumentprodukter eller liknande.

Som senior affärsutvecklare inom B2C kommer du att ha en viktig roll i att driva vår affärsstrategi framåt. Därför skulle vi önska att du har erfarenhet av försäljning/ affärsutveckling inom B2C-segmentet samt en god förståelse för de möjligheter som det digitala området erbjuder – och effektivt kan omvandla kundernas behov till relevanta erbjudanden, tjänster och lösningar.

Vi söker dig som har ett genuint affärstänk och som kan hantera partners och säkra affärsavslut. Det sista är viktigt – att kunna/våga gå på avslut. Du har en "doer"-mentalitet och kan arbeta med såväl operativa som strategiska ämnen. Laganda är viktigt för oss, och du trivs med att stödja och samarbeta med dina kollegor för att nå framgång.

Vi uppskattar din förmåga att driva förändring och vara flexibel och tänka utanför boxen när det behövs. Du behåller lugnet även i pressade situationer.

Vår idealkandidat är analytisk och har en hög grad av uthållighet. Du är också strukturerad och självständig, flexibel och pragmatisk i ditt arbetssätt. Du behärskar svenska och engelska flytande, och om du har kunskaper i finska är det ett plus.

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan och att få möjligheten att arbeta tillsammans med dig för att fortsätta att utveckla våra affärer och leverera värdefulla lösningar till våra kunder.

Om verksamheten

Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle erbjuder vi dig ett utvecklande och omväxlande arbete med många kontaktytor. För oss på Vattenfall är det viktigt att arbete och privatliv har en god balans, därför erbjuder vi flexibilitet i arbetet samt möjlighet till att arbeta hemifrån vid behov. Vi har även en hel del andra personalförmåner som exempelvis arbetstidsförkortning, förmånliga tjänstepensionsavtal, föräldraledighetstillägg med mera. Läs mer om våra förmåner här.  

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering här.  

Då säkerheten för Vattenfall och dess anställda är avgörande kommer vi innan varje anställning genomföra en ”pre-employment screening”. Dessa kontroller baseras på din roll som du kommer att fylla inom Vattenfall. Kontrollerna kommer att utföras av en tredje part, Validata.

Urval sker löpande, så ansök nu!

#LI-DW1

 

Dela detta jobb

logo
SENIOR AFFÄRSUTVECKLARE B2C SOLCELLER OCH LAGRING PÅ VATTENFALL

Workspace Recruit