saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Senior Account Manager FILA Nordic

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Senior Account Manager FILA Nordic

Är du en driven Senior Account Manager med ett starkt intresse för försäljning och långsiktiga kundrelationer? Har du dessutom ett analytiskt sinne och trivs i en internationell miljö så fortsätt läs.

FILA Nordic söker en Senior Account Manager till sitt nordiska försäljningsteam med fokus på affärsområdet industriella märkpennor/DIY märkpennor. Lyra och Schneider är dina två huvudsakliga varumärken i portföljen.

Du kommer spela en viktig roll i bolagets fortsatta utveckling inom segmentet och har stora möjligheter att själv påverka ditt arbete. Om du trivs i en omväxlande och driven miljö med stort fokus på utveckling och goda relationer kommer du trivas hos FILA Nordic!

Rollen som Senior Account Manager hos FILA Nordic
Som FILA Nordics nya Senior Account Manager har du en viktig roll i bolagets affärsutveckling och det långsiktiga samarbetet med FILA Nordics kunder. I rollen ingår både att identifiera nya affärsmöjligheter samt att utvärdera och utveckla befintliga.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Vara delaktig i utvecklingen av en strategisk affärsplan för dina kunder i Norden

  • Identifiera kundbehov och matcha dessa med FILA Nordics produkter

  • Ta fram offerter samt presentera dessa

  • Förhandla nya avtal

  • Sammanställa och säkerställa uppföljning av försäljningsresultat och av insikter för att kontinuerligt jobba med förbättringar

Rollen är baserad på huvudkontoret i Kungälv men resor i hela Norden är en förutsättning. Det förväntas att du är ute och besöker kunder i genomsnitt tre dagar i veckan. Du kommer rapportera till FILA Nordics Sales Director som även är bolagets nya CEO.

Vad har du med dig?

Du har kanske en akademisk utbildning i grunden men viktigast är att du har god tidigare erfarenhet av försäljning och kundansvar inom liknande branscher och med liknande målgrupp. Ett personligt intresse och förståelse för hantverkarbranschen är meriterande.

För att lyckas i rollen ser vi att du är initiativtagande och har både en strategisk blick och en "hands on" mentalitet där du ser till att få saker gjorda. Du har en mycket god förmåga att arbeta självständigt och driva dina egna projekt samtidigt som du är en god lagspelare som vet att samarbete leder till resultat.

Som person är du driven och har ett starkt intresse för försäljning med långsiktigt nöjda kunder och samarbetspartners. Du uppskattar att, genom relationsbyggande och konversation, identifiera nya affärsmöjligheter. Du har även ett analytiskt sinne och intresse för siffor, är socialt skicklig och trivs både i mer formella sammanhang i kontorsmiljö och i möten med hantverkare och detaljhandel.

Rollen kräver att du talar och skriver mycket god svenska och engelska samt att du är skicklig på Excel. För att trivas behöver du uppskatta att verka i en internationell och dynamisk miljö där tempot stundtals kan vara högt.

Erfarenhet av att jobba på den nordiska marknaden är starkt meriterande.

Vad kan FILA Nordic erbjuda dig?
För rätt person är rollen som Senior Account Manager en mycket fin möjlighet att få verka i ett bolag som har korta beslutsvägar, stor produktkompetens, ett starkt driv och som erbjuder väldigt goda möjligheter till utveckling. Både personligen och affärsmässigt.

Du välkomnas in i ett team med ett starkt driv, passion och stolthet över företaget och produkterna! Kulturen i bolaget är entreprenöriell där nya idéer och tankar välkomnas. Som nyanställd hos FILA Nordic kommer du att introduceras till samtliga avdelningar i bolaget och det finns en stark gemenskap där alla jobbar mot samma mål.

Bra att veta
Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny Folkesson på jenny.folkesson@hammerhanborg.com

Detta uppdrag går via Hammer & Hanborg by Jurek, vilket innebär att din ansökan kommer att registreras och hanteras i Hammer & Hanborg by Jureks plattform och databas. 

Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl med hänvisning till GDPR.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om FILA Nordic
FILA (Fabbrica Italiana Lapis ed Affini) grundades år 1920 med ett fokus på verktyg för märkning, både för professionellt och kreativt bruk. Bolaget noterades på Milanobörsen i november 2015. FILA är ett internationellt och innovativt företag med särskild fokus på att bilda starka och positiva relationer med kunderna. Detta har resulterat i starkt växande marknadsandelar och lönsamhet. FILA Nordic är baserat i Kungälv och är ansvarig för all försäljning, marknadsföring och distribution av FILA-gruppens varumärken i de fem nordiska marknaderna. Med världskända varumärken så som Arches, Lyra, Giotto, DAS, Daler-Rowney och Canson, har FILA Nordic ett omfattande utbud av produkter som täcker marknadens behov av verktyg för märkning inom industrin samt kreativa produkter till skola, hobby och konst. FILA Nordics kunder är till största del skolleverantörer, hobby och konstnärsbutiker, kontors- och bokhandeln, gör det själv-butiker samt industrihandlare.

Läs gärna mer om FILA-gruppen 

Dela detta jobb

Logo
Senior Account Manager FILA Nordic

Jurek