saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Säljsupport sökes till vår kund

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-24

Ansök nu

Säljsupport sökes till vår kund

Tycker du om varierande arbetsuppgifter inom försäljning och administration som utförs i ett högt tempo tillsammans med ett glatt gäng som är ledande inom deras bransch? Brinner du för försäljning och att skapa affärer? Har du en naturlig fallenhet för service, relationsskapande och struktur? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Säljsupport ansvarar du för att etablera kontakt med potentiella och befintliga kunder, främst via digitala kanaler och telefon. Du arbetar med bolagets kundbas som består av större bolag och administrerar bokningar, genomföranden och uppföljningar. Därutöver har du en viktig roll i att supportera kunderna i olika ärenden för att skapa en positiv köpupplevelse. Du ges också möjligheten att delta i övriga säljaktiviteter som främjar tillväxt. 

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som: 

  • Etablera kontakt med nya och befintliga kunder, online som offline. 
  • Bygga upp en pipeline av prospekts. 
  • Administrera bokningar och uppföljningar. 
  • Extern och intern kommunikation med samarbetspartners. 
  • Supportera kunder i frågor gällande order, retur, reklamation, rådgivning och köp via webb. 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Säljsupport är du en serviceinriktad och uthållig lagspelare som inte räds nya kontakter. Du har ett brinnande intresse för administration, god förhandlingsförmåga och förstår vikten av att vara proaktiv i ditt arbetssätt. Vidare har du en naturlig fallenhet för att skapa goda relationer samt en förmåga att se helheten. Att hålla god struktur på ditt arbete ser du som en självklarhet samt att du har en vilja att utveckla verksamheten. Då du i rollen har många olika kontaktytor inom bolaget förstår du vikten av ett gott samarbete internt. 

Viktigt för tjänsten: 

  • Tidigare erfarenhet från service och administration, med fördel från en liknande roll. 
  • Meriterande med relevant utbildning inom försäljning. 
  • God dator- och systemvana, primärt CRM och Office-paketet. 
  • Svenska och engelska i tal och skrift. 

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Säljsupport är ett konsultuppdrag på heltid på sex månader. Arbetstiderna kommer att förläggas mellan 07.00-17.00 och du ingår i ett dedikerat och serviceinriktat team. Du blir till en början anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult. För rätt person finns goda möjligheter att efter sex månader få en anställning direkt hos vår kund som ser långsiktigt på denna tjänst. 

ÖVRIGT
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Säljsupport sökes till vår kund

Eterni Sweden AB