saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Säljchef

Företag Holmgrens Bil AB
Ort
Utgår

2023-05-28

Ansök nu

Säljchef

Vi på Holmgrens Bil går en ljus framtid till mötes med fortsatt fokus på tillväxt och nya satsningar! Nu söker vi en erfaren ledare med stort driv och entusiasm som vill ta sig an uppdraget som säljchef på vår anläggning i Linköping.

Om dig
Det viktigaste i rollen som säljchef på Holmgrens Bil är ett närvarande och coachande ledarskap. Du har en stark förmåga att skapa en positiv miljö för både medarbetare och kunder. Du är en engagerad och ansvarstagande person med en tydlig framåtanda. Egenskaper som säljande, servicemedveten, inspirerande, motiverande och prestigelöshet präglar dig. Ödmjukhet och förmåga att reflektera är andra viktiga egenskaper för att själv utvecklas som ledare. 

Om jobbet
På säljavdelningen arbetar åtta fantastiska medarbetare och som säljchef ansvar du för att du och ditt team når era försäljningsmål, kundnöjdhetsmål samt att bilhallen är tillgänglig, fräsch och funktionell. Dessutom är du drivande och påverkar aktivt utvecklingen av försäljningen. Ett av säljchefens viktigaste uppdrag är leda och coacha sina medarbetare.

I uppdraget ingår att:

  • Skapa en målstyrd organisation med fokus på kundmötet och försäljning

  • Effektivisera kostnader, följa upp nyckeltal och optimera lönsamhet

  • Säkerställa kundnöjdhet och medarbetarnöjdhet

  • Säkerställa Holmgrens Bils koncept, implementera centralt fattade beslut och samarbeta med våra centrala affärsstödsenheter

Placeringsort: Linköping
Tillträde: Enligt överenskommelse

 

Vad Holmgrens Bil erbjuder
Holmgrens Bil erbjuder en spännande arbetsplats som bygger på sunda värderingar i en händelserik bransch. Vårt varumärkeslöfte Vi bryr oss och våra kärnvärden glädjerespektansvar och sparsamhet genomsyrar allt vi gör och står för. Den riktar sig inte bara till våra kunder, utan i allra högsta grad även till alla våra medarbetare. Hos oss finns det möjligheter till både personlig och karriärmässig utveckling. Holmgrens Bil erbjuder dessutom en rad personalförmåner, allt ifrån friskvårdsbidrag till möjligheten att nyttja en fjällstuga i Björnrike. Som anställd hos oss kan du känna dig trygg- vi är anslutna till kollektivavtal!

Lär känna oss bättre genom att besöka vår Instagram och karriärsida.

Ansökan
Ansök senast den 28 maj. Vid frågor kontakta Platschef Mikael Carlsson på mejl mikael.carlsson@holmgrensbil.se eller HR-specialist Vilma Larsson på mejl vilma.larsson@holmgrensbil.se

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Säljchef

Holmgrens Bil AB